مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

دانلود طرح توجیهی تولید نخ فانتزی

فرمت فایل: PDF

فهرست
صفحه عناوین
معرفی محصول
محصول آیسیک نام و کد
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
ملی یا بین المللی بررسی و ارائه استاندارد
اصول بررسی و ارائه اﻃلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول در دنیای امروز اهمیت استراتژیکی کالا
مطالعات سنجی امکان مقدماتی
...
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی تولید انواع نان مسطح، حجیم و صنعتی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود. این شرکت ضمن به کار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست. شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه، بهداشتی، بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین، فارس، بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود.

فهرست
تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس
شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس
مراحل تولید:
مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس
آماده کردن خمیر dough development
فرآیند مجتمع نان آوران سبوس
مخلوط کردن اجزای خمیر mixing
عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر
مشت زدن به خمیر punching
گردکن خمیر Rounding
تخمیر میانی Intermediate
شکل دادن خمیر Dough Make Up
چانه گیری Dough Dividing
قالب گیری
تخمیر نهایی
پخت نان
ادامه مطلب ...

مقایسه عملکرد مدیران تحصیل کرده و تحصیل نکرده

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
با اینکه امروزه مدیریت در دنیای پیچیده و متحول جایگاه اساسی خود را پس از فراز و نشیب های بسیار پیدا کرده است، به نظر میرسد در کشور ما بیان فوق مصداق کامل عینی پیدا نکرده است. مدیریت آموزشی نیز از این امر مستثنی نبوده و هنوز جایگاه واقعی خود را در مفهوم علمی خود باز نیافته است. هنوز هم در موارد بسیاری، مدیران فعلی آموزشی در نهایت مدیران آموزشی به معنی مجری قوانین و مقررات جاری هستند نه «رهبر آموزشی» و لازمه این کار توجه به مدیریت آموزشی و بها دادن به آن در مفهوم علمی آن است. از میان انواع مدیریت آموزشی، مدیریت آموزشی در سطح مدارس یکی از با اهمیت ترین و حساس ترین وظایف محسوب میگردد. آموزش در مدرسه انجام می گیرد و کیفیت آموزش و نتایج آن نیز به مدرسه بستگی دارد. لذا نظام آموزشی باید از مدیران توانا، کار آمد و کار آزموده در سطح مدارس برخوردار باشد تا بتواند وظایف خطیر خود را به نحو موثر به انجام برساند، و این امر مستلزم آن است که نظام آموزشی از یک در جهت پرورش و جذب مدیران ماهر و تحصیل کرده گام بردار و از طرف دیگر سیستم انتخاب و انتصاب مدیران آموزشی را طوری طراحی نماید که از طریق مدیران شایسته و کاردان و تحصیل کرده به سمت های مدیریت آموزشی انتخاب کردند.

فهرست
فصل اول
مقدمه
تعریف موضوع
اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
فرضیات تحقیق
قلمرو تحقیق
تعاریف اصطلات
فصل دوم
پیشینه و ادبیات تحقیق
ادامه مطلب ...

سمینار نمودار تعادلی آهن و کربن (FE-C) به صورت پاورپوینت (PPT)

فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با نرم افزار Microsoft PowerPoint

فهرست
مقدمه
نمودار تعادلی آهن - کربن (Fe-C)
ساختار بلوری و خواص آهن خالص
آلوتروپ های آهن
آهن آلفا
آهن گاما
آهن دلتا
مکانیزم آلیاژ شدن
تاثیر کربن بر اجزای آهن
فازهای حاصل از اضافه کردن کربن
فازهای حاصل از اضافه کردن کربن
دسته بندی فولادها براساس درصد کربن
دماهای بحرانی
ریز ساختارهای مختلف فولاد
فریت
آستنیت
سِمِنتیت
فریت – آستنیت – سمانتیت
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی پرورش بوقلمون

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

جهت تولید و پرورش بوقلمون سرمایه مورد نیاز را می توان به دو بخش ثابت و جاری تقسیم نمود که با توجه به نرخ تورم، در زمان اجرای پروژه میزان سرمایه گذاری نیز می تواند تغییرکند. به طور مثال نرخ ساخت و سازها، هزینه های مربوط به آب، برق و سوخت، دستمزدهای کارگری، هزینه خوراک و … باید به نرخ روز و در زمان اجرای پروژه محاسبه گردد. در جداول زیر سعی گردیده تا خلاصه ای از هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح پرورش بوقلمون گوشتی در مقیاس 5000 قطعه در هر دوره و یا بعبارتی 10000 قطعه در سال، در اختیار شما قرار داده شود، اما همانطور که در بالا اشاره گردید هزینه های مطروحه می توانند بسته به موقعیت منطقه، نوع سیستم پرورشی و خصوصاٌ زمان اجرا، بسیار متفاوت از اعداد داده شده باشند.
ادامه مطلب ...

مقاله علوم تربیتی: نقش آموزش ناشنوایان در پیشرفت تحصیلی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
آموزش زبان به ناشنوایان مطمئناً یکی از بزرگترین تلاش های آموزشی است. زبان از مهمترین چیزهایی است که ما یاد می گیریم، در عین حال خردسالان شنوا زبان را به شکل عملی و بدون آموزش فرا می گیرند. در این امر موقعیت برای کودک ناشنوا پیچیده تر است زیرا او نمی شنوند و زبانش به طور طبیعی رشد نمی کند. کودک ناشنوا به تعلیم و تربیت خاص نیاز دارد. ما باید چشم هایش را جانشین گوشهایش بکنیم و متاسفانه چشم به اندازه گوش در فراگیری زبان موثر نیست. همچنین باید نقش والدین را در آموزش فرزندانشان دوباره سازماندهی کنیم. همه والدین معلم هستند و همه بچه ها از والدین خود چیزهایی یاد می گیرند ولی والدین یک کودک ناشنوا دریاری کودک شان برای فراگیری زبان نقش بسیار ویژه ای دارند همان طور که خانم اسپنسرترسیی، بنیان گذار کلینیک جان ترسی، متذکر می شود: «یک کودک ناشنوا به کسی نیاز دارد که با او صحبت کند، به چیزی نیاز دارد که درباره اش صحبت کند وبه رغبتی برای صحبت کردن نیاز دارد» موجه ترین کسانی که می توانند به رشد زبان کودک کمک کنند والدین هستند زیرا آنها بیشتر از هر کس دیگری به فرزندشان علاقمندند و بیش از هر کس دیگری در دسترس کودک قرار دارند.
ادامه مطلب ...

پایان نامه به‌کارگیری تعمیرات خط گرم

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: پایان نامه به‌کارگیری تعمیرات خط گرم (Hot Line) برای کاهش عیب در شبکه های توزیع و کاهش زمان خاموشی ها
دسته: مهندسی تکنولوژی برق قدرت
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 123
________________________________________________________
مقدمه
تعمیرات خط گرم [1] برای نخستین بار در سال 1913 در ایالت اوهایو آمریکا صورت گرفت. در آن زمان ابزار بسیار ساده و ابتدایی مثل چوب های بلند در اختیار سیم بانان قرار می گرفت که به وسیله آن سیم برق دار را از محدوده کار خود دور کرده و عملیات تعویض مقره های شکسته را انجام می داند. به دلیل عدم فن آوری در عایق سازی و ایجاد امنیت برای سیم بانان عملیات محدود به شبکه ها تا سطح ولتاژ 11 کیلو ولت بود و برای ولتاژهای بالاتر این چوب ها جوابگو نبودند. با توجه به سود سرشار مالی در این نوع تعمیرات، شرکتهای دیگر نیز به این نوع تکنولوژی روی آوردند به طوری که تا 1920 سه شرکت سازنده تجهیزات خط گرم در ایالت های مختلف آمریکا مشغول به کار با خط گرم شدند. بزرگ ترین شرکت فعال در آن سال ها شرکت TIPS TOOLS بود که پیشرفت های خوبی در این زمینه به دست آورد به طوری که انجام عملیات را تا سطح 33 کیلو ولت امکان پذیر ساخت. عملیات خط گرم در ایران نیز در سال 1964 (1353) پس از حدود 50سال مورد توجه کارشناسان صنعت برق قرار گرفت ولی جرقه این کار برای تهیه و ساخت و ساز تجهیزات خط گرم در داخل کشور جهت کار روی شبکه های 20 کیلو ولت برای اولین بار وبا هدف های بشرح ذیل است:
ادامه مطلب ...

پایان نامه تأثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
دسته: کشاورزی
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 128
________________________________________________________
مقدمه
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال 1389 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار بود. فاکتور کودی شامل 100% اوره، (ورمی کمپوست 3/33% و 6/66% اوره)، (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره)، 100% ورمی کمپوست و تیمار شاهد (بدون کود) همچنین فاکتور دوم شامل 2 توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج به دست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگین بیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

کلمات کلیدی: گشنیز، ورمی کمپوست، اوره، اسانس، عملکرد و اجزای عملکرد
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی احداث و راه اندازی کارخانه تولید یخ

ظرفیت: 5400 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد، در اغلب منازل کارگاهها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستورانها و بیمارستانها و غیره ... نیاز به مصرف آن دارند، برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای دارد، در مصارف صنعتی جهت نگهداری مواد غذایی برای کوتاه مدت کاربرد خاص خود را دارا خواهد بود، زیرا امکانات ایجاد سردخانه و وسایل سردکننده به علت گرانی مقرون به صرفه نیستند. در چنین مکانهایی تنها راه نگهداری مواد غذایی در کوتاه مدت در پناه یخ خواهد بود نظیر فروشگاه های سیار فروش مرغ و ماهی و مواد کیسه ای حمل و نقل دار و نظایر آن نیاز مبرم به یخ دارد به ویژه مسافران که امکانات سرد کننده به همراه ندارند نیاز شدید به یخ خواهند داشت. به همین منظور احداث واحدهای یخ سازی در مکانهای مختلف کشور ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد.
ادامه مطلب ...

پایان نامه شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور در حالات بار غیرسینوسی، نامتعادلی بار و نامتعادلی ولتاژ تغذیه بهمراه تحلیل و مدل سازی
دسته: مهندسی تکنولوژی برق قدرت
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 100
+ همراه با فایل های برنامه MATLAB و سیمولینک
________________________________________________________
مقدمه
ترانسفورماتورها بر اساس ساختمان و نوع عملکرد، انواع متفاوت زیر را دارند:
ترانسفورماتورهای قدرت
ترانسفورماتورهای توزیع
ترانسفورماتورهای شیفت دهنده فاز
ترانسفورماتورهای یکسو کننده
ترانسفورماتورهای خشک
ترانسفورماتورهای روغنی
ترانسفورماتورهای اندازه گیری
تنظیم کننده های ولتاژ پله ای
ترانسفورماتورهای ولتاژ ثابت

ترانسفورماتورهای قدرت بین ژنراتور و سیستم های انتقال مورد استفاده قرار می گیرند و معمولا با توان 500 kVA و بیشتر درجه بندی می شوند. سیستم های قدرت شامل نیروگاه های تولید و توزیع انرژی، و اتصالات درون سیستم یا اتصالاتی با سیستم های مجاورهستند. پیچیدگی این سیستم منجر به گستردگی تنوع ولتاژهای توزیع و انتقال می شود. هر ترانسفورماتوری که ولتاژ اولیه را کاهش داده و آنرا به ولتاژ توزیع یا ولتاژ مورد استفاده مصرف کننده تبدیل کند، ترانسفورماتور توزیع نامیده می شود. اگرچه بسیاری از استانداردهای صنعتی اصطلاح ترانسفورماتور توزیع را به ترانسفورماتورهایی با درجه بندی 5-500 kVA نسبت می دهند، ولی ترانسفورماتورهای توزیع می توانند درجه بندی های کم تر و بیشتر (5000 kVA و بیشتر) نیز داشته باشند. بنابراین استفاده از درجه بندی به عنوان مقیاسی جهت تعیین نوع ترانسفورماتور چندان قابل قبول نیست.
     مطالعه یک سیستم جدید به منظور انتخاب ترانسفورماتور با ظرفیت مناسب که هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است، کار بسیار پیچیده تری است. دلیل این امر مشخص نبودن نوع مصرف از قبیل تجاری، خانگی، صنعتی یا اداری و نوع تجهیزات مرتبط با آن است. پس از مشخص شدن نوع تجهیزات، قدم بعدی دستیابی به مشخصه هارمونیکی آنهاست که لازمه محاسبه ضریب می باشد. از آنجا که ترانسفورماتورهای توزیع معمولا انواع مختلف بار را تغذیه می کنند، و شکل موج جریان به علت وجود بارهای خطی و غیر خطی مختلف، مشخصه هارمونیکی متفاوتی از مشخصه هارمونیکی هر کدام از بارها دارد. روش ضریب ساده منجر به حصول نتایج چندان دقیقی نخواهد شد. لذا برای طراحی سیستم هایی با انواع مختلف تجهیزات که بار غیرسینوسی متفاوت از هم دارند، روش های خاصی مورد نیاز است. برای انتخاب ترانسفورماتور در چنین سیستم هایی روشی به نام روش جریان هارمونیک معادل پیشنهاد شده است. در این روش برای هر بار غیر خطی با ضریب معین، یک جریان هارمونیکی معادل نسبت داده می شود. سپس مقادیر به دست آمده برای هر بار غیر خطی با در نظر گرفتن توان الکتریکی آن به صورت وزن دار با هم جمع شده و جریان هارمونیکی معادل کل برای چند بار غیر خطی به دست می آید که با استفاده از آن می توان ضریب نامی برای ترانسفورماتور انتخابی را تخمین زد.
     در این پروژه، می خواهیم شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور را شرح داده و به صورت تحلیلی مورد بررسی قرار دهیم.. نحوه مدل سازی جامع ترانسفورماتور به وسیله نرم افزار اجزاء محدود Opera-2D به تفضیل معرفی و چگونگی مدل سازی شرایط بار غیرسینوسی، نامتعادلی بار و نامتعادلی ولتاژ تغذیه با توجه به دیاگرام تک خطی ترانسفورماتور و امکانات موجود در این نرم افزار شرح داده خواهد شد. بررسی عملکرد ترانسفورماتور توزیع در شرایط بار غیرسینوسی منجر به ارائه روشی جهت اصلاح مقادیر نامی ترانسفورماتورهای تغذیه کننده بارهای غیرخطی می شود. این روش بر اساس محاسبه تلفات فوکوی سیم پیچ به وسیله تحلیل گر Opera-2d/TR صورت خواهد گرفت. مقایسه نتایج به دست آمده از روش FEM با روش بیان شده در استاندارد IEEE C57-110 تاییدی بر دقت بالای محاسبات انجام شده خواهد بود. تحلیل فرکانسی سیگنال های ولتاژ و جریان ترانسفورماتور با استفاده از تبدیل فوریه (FFT) به درک هرچه بهتر عملکرد ترانسفورماتور در شرایط مورد مطالعه خواهد انجامید و تبیین کننده چگونگی تاثیر این شرایط بر اصلاح مقادیر نامی تجدید شده ترانسفورماتور می گردد.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی نبات و آبنبات (صنایع غذایی)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
نبات و آبنبات یکی از ساده ترین شیرینی ها جهت مصرف می باشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، ساده ترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات می باشد. در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نیز بسیار متنوع می باشد. از دیگر موارد مصرف نبات می توان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیک ها از پودر نبات و آبنبات می توان استفاده کرد. برای نبات و آبنبات مانند تمام مواد غذایی که از لحاظ مصرف وسعت زیادی دارند، می توان کالاهای جایگزین دیگری در نظر گرفت، مانند انواع شکلاتها، تافی ها و دیگر شیرینی جات که در بازار مصرف موجود باشد. اما هیچ یک از مواد غذایی خود با توجه به شرایط ساده تولید نبات و آبنبات و تنوع در تولید و سهولت در امر تأمین مواد اولیه جایگزین این دو محصول نخواهند بود و همواره این محصولات در بازار مصرف جایگاه ویژه ای برای خود دارند.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید انواع کابینت ام دی اف (MDF)

ظرفیت: 2000 متر مربع در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
با توجه به کاربرد محصولات در دو گروه کلی خانگی و اداری تقسیم بندی می شوند. در هر دو گروه محصولات به صورت کالای نهایی مصرف می شود. کابینت و کتابخانه در مصارف خانگی و میزاداری، کتابخانه و فایل در بخش اداری به کار میروند MDF روکش شده) به دلیل خواصی چون مقاومت در برابر) استفاده از محصولات ساخته شده ازرطوبت و خش در مصارف مذکور گسترش یافته است به طوری که در حال حاضر رقیب عمدهای برای محصولات فلزی و چوب طبیعی می باشد. همچنین الگوی مصرف خانگی و اداری از استفاده محصولات فلزی به محصولات چوبی و عمدتا MDF تغییر یافته است، به طوریکه در منازل و اداره ها کابینت های MDF محصولات ساخته شده از. MDF رواج یافته است. محصولات دکوراسیون اداری-تجاری-مسکونی، کمد دیواری، کابینت آشپزخانه و ...) خود را علاوه بر جنس "mdf می توان از جنس "لترون"و"نئوپان با توجه به خواست مشتری انجام داد (هر چند بعلت عدم برخورداری این مواد از کیفیت مناسب و موردتائید نمی باشد و در عین حال باهدف تشویق مصرف کنندگان به خرید و استفاده از محصول باکیفیت کیفیت مواد اولیه و کیفیت تولید سعی در ارائه بهترین محصول می باشیم.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی جمع آوری شیر

ظرفیت: 8/5 تن در روز

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد. نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، کلسیم، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد. در این میان، نکته قابل تامل، حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوری که ضمن جلوگیری از فساد شیر، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. هدف ارائه کنندگان این طرح، جمع آوری شیر، حمل به محل اصلی واحد و سردسازی آن برای حمل نهایی به کارخانه های پاستوریزاسیون شیر می باشد که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

ظرفیت: 500 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
برای تولید چیپس، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت، سالم، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، در آب شسته می شود تا گرد و خاک و هرگونه مواد خارجی سطح از آن پاک شود. سپس باید سیب زمینی را پوست کنده و آن را به صورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاه های سایش انجام می گیرد. برای این منظور در کارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. در این روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است، که این مسئله بستگی به شکل، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است. چنانچه سیب زمینی پوست کنده را در معرض هوا قرار دهیم، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن، تبدیل به خاکستری می گردد. پس از کندن پوست سیب زمینی، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد، که اینکار نیز به وسیله ماشین صورت می گیرد. بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی به نام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش، و به منظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها به هنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی از قبیل جنس (نوع) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و ... بستگی دارد، که معمولا بین 5/1 تا3 میلی متر متغییر می باشد. میزان ضایعات هنگام شستشو و تهیه تراشه ها، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امکان آنها را خشک نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته (حداکثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)، در مصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید چرم و سالامبور

ظرفیت: 400 هزار فوت مربع در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد اشتغال مؤثر می تواند با توسعه زیرساخت هایی به منظور استفاده از مواد اولیه در دسترس و کسب ارزش افزوده، موجبات تکمیل زنجیره تولید را فراهم نماید. ایجاد کارخانه تولید چرم و سالامبور نیز از جمله این فعالت ها است که می تواند با استفاده از محصولات فرعی واحدهای دامداری در رونق صنعت دامپروری مؤثر واقع شده و با تولید چرم و سالامبور علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، زمینه ساز اشتغال در صنایع پایین دستی خود گردد و به این ترتیب چرخه تولید منطقه را از تولید محصولات غذایی مورد استفاده دام ها تا تولید مصنوعات چرمی کامل کند. وجود صنعت چرم و سالامبور سازی یک مزیت برای بالا بردن ارزش افزوده فرآورده های دامی نیز می باشد زیرا با تبدیل پوست به چرم علاوه بر افزایش کیفیت پوست، ارزش افزوده خوبی را نیز می توان کسب کرد. بنابر این بی تردید وجود این گونه صنایع جنبی را می توان امری مناسب و غیر قابل اجتناب برای مناطقی با تولیدات دامی بالا دانست که قادر به افزایش رونق اقتصادی در این مناطق خواهد بود. همچنین ارزآوری و درآمد ارزی حاصل از صدور چرم و محصولات آن علاوه بر افزایش صادرات غیرنفتی باعث افزایش درآمد ناخالص ملی می گردد.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید انواع مختلف بیسکویت

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است. ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود. ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد، اجتماعی و سیاسی کشور برخودار بوده است. امکانات بلقوه، وسعت اراضی قابل کشت، تنوع اقلیم، سهم قابل توجه جمعیت و اشتغال درمناطق روستایی، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری بسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی و راه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه می کند.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی کارخانه تولیدی محصولات گوشتی (سوسیس و کالباس)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند. تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید. در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود. امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملیمحصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند. این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند. همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند. گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود. گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند. گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست. بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح به ویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد. محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی چاپ و تولید عکس رنگی و سیاه و سفید

ظرفیت: 76500 قطعه در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
هدف از اجرای این طرح احداث یک واحد ظهور وچاپ عکس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 به صورت مکانیزه و تجاری جهت استفاده در نمایشگاهها، تهیه کاتالوگ و بروشورهای تبلیغاتی، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی، عکس های پرسنلی، یادبود، مجالس و ... می باشد.

روش
ظهور فیلم: نخست فیلم عکاسی در تاریک خانه باز شده و توسط گیره بر روی هنگر (Hanger) آویخته می شود. سپس هنگر را بر روی اولین شیار ترانسپورت قرارداده و آن را به صورت پله ای بلند نموده و در مخازن مربوطه، حاوی مواد ظهور و ثبوت و شستشو، به مدت مشخص قرار می دهند. در ادامه هنگرها توسط زنجیر نقاله از خشک کن عبور داده شده و پس از قرار گرفتن در یک سطح شیب دار، در قسمت پایین سطح شیب دار برروی یکدیگر جمع می شوند و اپراتور با باز کردن درب اتاقک، هنگرهای آماده چاپ برروی کاغذ را خارج می کند.
دستگاه ظهور عکس: پس از آنکه ظهور فیلم انجام شد، رول عکس جهت ظهور در تاریک خانه دستگاه ظهور عکس قرار گرفته و توسط مجموعه ای از غلتک های ترانسپورت باز شده و بعد از عبور از مخازن ظهور و ثبوت و شستشو، وارد خشک کن می شود. در این قسمت به وسیله دمنده و المنت های میله ای، کاغذ خشک شده و در قسمت جمع کن کاغذ، مجددا روی قرقره پیچیده و آماده برش می گردد.
دستگاه میکسر: این دستگاه به منظور مخلوط کردن مواد شیمیایی مختلف جهت مخازن جبرانی دستگاه ظهور عکس و فیلم به کار می رود. بدین صورت که مواد مختلف در داخل آن ریخته شده و توسط یک دستگاه الکتروپمپ سیرکوله می شود.
ادامه مطلب ...

دانلود نمونه سوالات کشاورزی دانشگاه پیام نور (همراه پاسخنامه)

نیمسال دوم 92-93

فرمت فایل: PDF

شامل بیش از 800 سوال تستی و تشریحی به همراه پاسخ نامه

طبقه بندی به صورت
1- نام درس
2- کد درس
3- کلید سوال
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید عرقیات معطر

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
نظام صنعت نوشابه سازی در ایران بر اساس نفوذ شرکتهای تولید عصاره و کارتلهای بزرگ و پر توان نوشابه سازی شکل گیری شده است. این محصول که یکی از نشانه های نفوذ غرب در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادی ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها جایگزین نوشا به های مقوی محلی شده تا جائی که در پاره ای از خانواده ها جزء لاینکف غذای روزانه و جیره غذایی افراد قرار گرفته است. واقعیت آن است که تولیدات این صنعت نه تنها مفید نیست بلکه چه از نظر جسمانی و چه از نظر اقتصادی و ملی دارای مضراتی است که اغلب به آنها واقف می باشند. در حالی که از قدیم الایام از گیاهان معطر، گلها و میوه های محصول همین مرز و بوم عصاره ها و نوشابه هایی تهیه گردیده و صدها سال است مورد مصرف مردم قرار گرفته است که نه تنها دارای ضرر و زیان نیست بلکه هم از نظر طعم و بو هم از نظر تقویت روحی و جسمی دارای مزایای زیادی است. عرقیات حاصله از گیاهان و میوه جات که موضوع بحث این طرح بوده و برای سرمایه گذاری در تولید آن به روش صنعتی به جای روش سنتی پیشنها داتی عرضه گردیده است از جمله این نوشابه ها است که امروزه جهان به فایده آن پی برده به طوری که مصرف مواد اولیه آن چه به صورت دانه، میوه و سبزینه و چه به صورت عصاره و عرقیات میرود که جای خود را به طور جدی در سراسر نقاط جهان باز نماید. امید است که طرح حاضر مورد توجه سرمایه داران و علا قه مندان به سرمایه گذاری قرار گرفته زمینه فعالیت برای تولید این گونه محصولات همه ساله زیادتر گردیده تا جایی که بتواند عرقیات نیز مانند گلاب یکی از اقلام قابل توجه صادراتی گردد.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی آموزشگاه علوم کامپیوتری

ظرفیت: 2496 هنرجو در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
افزایش روزافزون کاربرد رایانه در عصر حاضر، منجر به ورود آن به حریم زندگی روزمره افراد شده است. چنانکه امروزه به‌کارگیری کامپیوتر در زندگی عادی تنها معطوف به زمانی نیست که صرف کار با یک دستگاه رایانه شخصی می شود بلکه با استفاده از هر یک از وسایل الکترونیکی منزل یا محل کار یا حتی رانندگی با خودرو، مشغول بکارگرفتن یک یا چند پردازنده هستیم. با توجه به این مطالب اهمیت فراگیری صحیح علوم رایانه و شیوه به‌کارگیری این وسیله بیش از پیش فزونی یافته و به تبع آن آموزش علمی و کاربردی این علوم نیز مورد اقبال قابل توجهی واقع می گردد. از سوی دیگر افراد جویای کار در حال حاضر به طور فزاینده ای مواجه با فرصتهای شغلی ای هستند که مستلزم تسلط و یا حداقل آشنایی با کاربرد کامپیوتر است. اهمیت این مطلب با در نظر داشتن ترکیب سنی جوان جمعیت کشور و نیاز این افراد برای فراگیری نحوه کار با رایانه بمنظور جذب در بازار کار مشخص می شود. با توجه به کلیه این موارد ملاحظه می شود مراکز آموزشی علوم رایانه که بتوانند این نیاز شهروندان را برآورده سازند مورد توجه افراد جامعه بوده و علاوه بر انجام فعالیت های آموزشی خواهند توانست سود قابل توجهی را عاید صاحبان خود سازند. ضمن اینکه با ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای فارغ التحصیلان دانشگاههادر رشته های علوم مهندسی، به خصوص بانوان سهم بسزایی در رفع معضل بیکاری این قشر ایفا می نمایند.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید گچ (برای کاربرد در معماری و عمران یا شکسته بندی)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
این ماده گچ (Gypsun) تکلیس و آبگیری شده می­باشد که از گچ معدنی که به طور طبیعی یافت می­ شود و فرمول شیمیایی آن CaSO4, H2O می­باشد تهیه می­ گردد. این نوع گچ پودری سفید رنگ می­باشد که در اثر افزودن آب، سخت می­ شود. این ماده عمدتاً مصارف پزشکی و معماری دارد

فهرست
مقدمه
کاربرد و موارد مصرف
بررسی جایگاه صنعتی
روش و مراحل تولید
نمودار فرایند تولید گچ معماری و شکسته بندی
لیست تجهیزات و ماشین آلات
تجزیه و تحلیل هزینه ها جهت تولید 10 تن گچ معماری و شکسته بندی در روز
سوله
تعداد کارکنان
زمین و ساختمان
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی تولید قطعات خودرو (دیفرانسیل پیکان و RD)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
در کشور ما به دلایل مختلف از ورود تکنولوژی صنعتی محروم هستیم و خود این گویای تمام حقایق در قسمت قطعه سازان کشور می باشد. محل این پروژه در شرکت محور سازان ایران خودرو می باشد که از قویترین شرکت های زیر مجموعه ایران خودرو است. با تاریخ چه این شرکت در ادامه آشنا خواهم شد. گفتنی است که خطوط تولید کرانول دپسیون این شرکت در کل کشور منحصر به فرد می باشد و در کل کشور در شرکت توانایی تولید این قطعات حساس را دارند. ما در این پروژه در ابتدا با تاریخچه این شرکت و قسمت مختلف آن آشنا می شویم و در قسمت بعدی به سراغ خطوط تولید کرانول وپسیون می رویم و در انتهای یک ترجمه دقیق از دستگاه های به کار رفته در این خطوط را در اختیار قرار می دهیم.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید صنعتی آمونیاک

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده: آمونیاک به دو صورت در بازار عرضه می شود، یکی به صورت آمونیاک بی آب و دیگری به صورت آمونیاک مایع که با خلوص و درصدهای مختلف تولید می شود. اما معمول ترین نوع آن آمونیاک مایع با خلوص 25 و 32 درصد است که در این طرح، شرایط عملیاتی تولید آنها به طور کامل تشریح شده است. علاوه بر بررسی فرایندی، لیست کامل تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و همچنین تجزیه تحلیل هزینه ها آورده شده است.

فهرست
مقدمه
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
کاربرد و مصارف
بررسی جایگاه صنعتی
روش و مراحل تولید
نمودار فرایند تولید
لیست تجهیزات و ماشین آلات
تجزیه و تحلیل هزینه ها
ادامه مطلب ...

اثر تصویرسازی درونی و بیرونی بر یادگیری تکالیف ردیابی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی

مقدمه
امروزه ورزش بخشی از زندگی مردم است. رقابت شدید برای بالا رفتن از سکوهای افتخار و کسب مدال های رنگارنگ مسابقات جهانی و المپیک و بهره گیری از اثرات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی این افتخارات موجب شده است که دولت ها و جوامع به طور گسترده ای برای تربیت و آماده سازی قهرمانان سرمایه گذاری کنند. همراه با افزایش توجّه به ورزش قهرمانی، علوم ورزشی نیز به کمک ورزشکاران آمده تا راه های بهبود اجرا و ربودن گوی سبقت از دیگران را برای آن ها هموارتر کند. یکی از زمینه های علوم ورزشی که در سال های اخیر موجب ارتقای کیفیّت اجرای ورزشکاران و ثبت رکوردهای بهتر و برتری آن ها در رقابت های ورزشی شده است، علم روان شناسی است. روان شناسی ورزش از یافته های روان شناسی برای مطالعه رفتار حرکتی استفاده می کند و به یادگیری و اجرای حرکتی و اجرا توجّه دارد و عوامل روان شناختی مؤثر بر یادگیری و اجرای مهارت های حرکتی را بررسی می کند (عبدلی، 1384). به عبارت دیگر روان شناسی ورزش یعنی به کار بردن نظریه های روان شناسی در زمینه های مختلف ورزش مانند مربی گری و آموزش، تا از تکنیک های ارزیابی روان شناسی و راهبردهای مداخله ای برای کمک به افراد جهت نیل به اجرای برتر استفاده کند و به دلیل این که با تجزیه و تحلیل رفتار انسان در رشته های مختلف ورزشی در ارتباط است، بر جنبه های ذهنی اجرا متمرکز می شود. برنامه تمرین مهارت های روانی متوجّه همین هدف است. یادگیری کنترل انرژی روانی، تنظیم فشارهای روانی، مهارت های توجّه و تدوین اهداف واقعی و در عین حال رقابتی، نه تنها در ورزش، بلکه در هر کوششی که برای رسیدن به موفقیّت صورت می گیرد، از مهارت های مفید به شمار می روند (عبدلی، 1384). امروزه در سطح بالای رقابتی، به دلیل برابر بودن سطح مهارت ورزشکاران، در نتیجه ورزشکاران به چیزی فراتر از تمرینات فشرده و تلاش های مستمر نیاز دارند که یکی از آن ها آمادگی روانی می باشد. مربیان در تمام سطوح از مهارت های روان شناختی، مانند کنترل هیجان، تصویرسازی ذهنی، هدف چینی، بازداری تفّکر، توجّه و تمرکز و افزایش اعتماد به نفس کمک می گیرند تا ورزشکاران را در اجرای بهتر یاری دهند.
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی لیزینگ خودرو (مهندسی مکانیک)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

C#
همراه با ارائه خط مشی NET از سوی شرکت ماکروسافت زبان برنامه نویسی جدید و جالبی پا به عرصه وجود نهاد. C# زبانی جهت تولید در محیط. NET است. شرکت ماکروسافت بخش عمدهای از پیکره. NET را با استفاده از این زبان درست کرده است. C# یک زبان شی گرای پیشرفته است که توسط یک گروه خلاق طراحی شده و با تکه بر ویژگی های ممتاز به سایر زبان ها گسترش یافته است. C# قدرت و انعطاف C++ را با سادگی Visual Basic در هم آمیخته است.

Data Base
چهارمین لایه از لایه های MIS، سیستم مدیریت پایگاه داده نام دارد. یک سیستم اطلاعاتی موثر، کاربر را اطلاعات زمانبر، دقیق و مرتبط تغذیه می کند. این اطلاعات در فایلهایکامپیوتر ذخیره می شوند. هنگامی که فایلها به درستی و سازمان یافته حفظ شوند، کاربر به راحتی می تواند داده هایی را که لازم دارد، به دست آورد. اگر فایلها به طور مرتب و دقیقباشند دستیابی به داده ها برای تصمیمات مدیریتی آسان خواهد بود، در حالی که فایلهای با مدیریت ضعیف به سر در گمی در پردازش اطلاعات، هزینه های بالا، عملکرد ضعیف و عدم انعطاف پذیری منجر می شود.
ادامه مطلب ...