مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

دانلود گزارش کارآموزی تولید انواع نان مسطح، حجیم و صنعتی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود. این شرکت ضمن به کار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست. شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه، بهداشتی، بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین، فارس، بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود.

فهرست
تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس
شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس
مراحل تولید:
مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس
آماده کردن خمیر dough development
فرآیند مجتمع نان آوران سبوس
مخلوط کردن اجزای خمیر mixing
عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر
مشت زدن به خمیر punching
گردکن خمیر Rounding
تخمیر میانی Intermediate
شکل دادن خمیر Dough Make Up
چانه گیری Dough Dividing
قالب گیری
تخمیر نهایی
پخت نان
محصولات مجتمع نان آوران سبوس
کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس
ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس
معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس
وظایف کنترل کیفیت که شامل:
استاندارد مواد غذایی
جنبه های کنترل کیفیت کارخانه
کنترل کیفیت در حین فرآیند
کنترل کیفیت مواد اولیه
کنترل کیفیت در آزمایشگاه
کنترل کیفیت محصول نهایی
آزمایشهای شیمیایی، فیزیکی
آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد
اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد
اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد
مقدار گلوتن انواع آرد
اندازه گیری جذب آب گلوتن
آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد
اندازه گیری پروتئین در آرد
رویه:
فیبر و اهمیت آن
آزمایش اندازه گیری چربی در آرد
رطوبت خمیر مایه نان
آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر) نان
قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان
اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب
اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک
اندازه گیری ph خمیر مایه نان
آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی
(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی
(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی
اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی
اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی
اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها خوراکی
آزمایش شیمیایی مربوط به نمک
آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو
آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد