فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با
نرم افزار Microsoft PowerPoint
فهرستمراحل تهیه کنسرو ماهی
1- آماده سازی
2- آب نمک گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی کردن
5- اضافه کردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست کردن)
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن)
تعریف کمپوت
انتخاب مواد اولیه
جداسازی قسمت های زاید
پوسته گیری
آنزیم بری یا «بلانچینگ»
تهیه شربت قند
غلظت شربت
تخلیه هوا و ایجاد خلأ در قوطی
استریل کردن
تصاویر
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید