مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

پایان نامه تأثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
دسته: کشاورزی
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 128
________________________________________________________
مقدمه
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال 1389 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار بود. فاکتور کودی شامل 100% اوره، (ورمی کمپوست 3/33% و 6/66% اوره)، (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره)، 100% ورمی کمپوست و تیمار شاهد (بدون کود) همچنین فاکتور دوم شامل 2 توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج به دست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگین بیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست 6/66% و 3/33% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

کلمات کلیدی: گشنیز، ورمی کمپوست، اوره، اسانس، عملکرد و اجزای عملکرد
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی احداث و راه اندازی کارخانه تولید یخ

ظرفیت: 5400 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد، در اغلب منازل کارگاهها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستورانها و بیمارستانها و غیره ... نیاز به مصرف آن دارند، برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای دارد، در مصارف صنعتی جهت نگهداری مواد غذایی برای کوتاه مدت کاربرد خاص خود را دارا خواهد بود، زیرا امکانات ایجاد سردخانه و وسایل سردکننده به علت گرانی مقرون به صرفه نیستند. در چنین مکانهایی تنها راه نگهداری مواد غذایی در کوتاه مدت در پناه یخ خواهد بود نظیر فروشگاه های سیار فروش مرغ و ماهی و مواد کیسه ای حمل و نقل دار و نظایر آن نیاز مبرم به یخ دارد به ویژه مسافران که امکانات سرد کننده به همراه ندارند نیاز شدید به یخ خواهند داشت. به همین منظور احداث واحدهای یخ سازی در مکانهای مختلف کشور ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد.
ادامه مطلب ...

پایان نامه شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور در حالات بار غیرسینوسی، نامتعادلی بار و نامتعادلی ولتاژ تغذیه بهمراه تحلیل و مدل سازی
دسته: مهندسی تکنولوژی برق قدرت
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 100
+ همراه با فایل های برنامه MATLAB و سیمولینک
________________________________________________________
مقدمه
ترانسفورماتورها بر اساس ساختمان و نوع عملکرد، انواع متفاوت زیر را دارند:
ترانسفورماتورهای قدرت
ترانسفورماتورهای توزیع
ترانسفورماتورهای شیفت دهنده فاز
ترانسفورماتورهای یکسو کننده
ترانسفورماتورهای خشک
ترانسفورماتورهای روغنی
ترانسفورماتورهای اندازه گیری
تنظیم کننده های ولتاژ پله ای
ترانسفورماتورهای ولتاژ ثابت

ترانسفورماتورهای قدرت بین ژنراتور و سیستم های انتقال مورد استفاده قرار می گیرند و معمولا با توان 500 kVA و بیشتر درجه بندی می شوند. سیستم های قدرت شامل نیروگاه های تولید و توزیع انرژی، و اتصالات درون سیستم یا اتصالاتی با سیستم های مجاورهستند. پیچیدگی این سیستم منجر به گستردگی تنوع ولتاژهای توزیع و انتقال می شود. هر ترانسفورماتوری که ولتاژ اولیه را کاهش داده و آنرا به ولتاژ توزیع یا ولتاژ مورد استفاده مصرف کننده تبدیل کند، ترانسفورماتور توزیع نامیده می شود. اگرچه بسیاری از استانداردهای صنعتی اصطلاح ترانسفورماتور توزیع را به ترانسفورماتورهایی با درجه بندی 5-500 kVA نسبت می دهند، ولی ترانسفورماتورهای توزیع می توانند درجه بندی های کم تر و بیشتر (5000 kVA و بیشتر) نیز داشته باشند. بنابراین استفاده از درجه بندی به عنوان مقیاسی جهت تعیین نوع ترانسفورماتور چندان قابل قبول نیست.
     مطالعه یک سیستم جدید به منظور انتخاب ترانسفورماتور با ظرفیت مناسب که هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است، کار بسیار پیچیده تری است. دلیل این امر مشخص نبودن نوع مصرف از قبیل تجاری، خانگی، صنعتی یا اداری و نوع تجهیزات مرتبط با آن است. پس از مشخص شدن نوع تجهیزات، قدم بعدی دستیابی به مشخصه هارمونیکی آنهاست که لازمه محاسبه ضریب می باشد. از آنجا که ترانسفورماتورهای توزیع معمولا انواع مختلف بار را تغذیه می کنند، و شکل موج جریان به علت وجود بارهای خطی و غیر خطی مختلف، مشخصه هارمونیکی متفاوتی از مشخصه هارمونیکی هر کدام از بارها دارد. روش ضریب ساده منجر به حصول نتایج چندان دقیقی نخواهد شد. لذا برای طراحی سیستم هایی با انواع مختلف تجهیزات که بار غیرسینوسی متفاوت از هم دارند، روش های خاصی مورد نیاز است. برای انتخاب ترانسفورماتور در چنین سیستم هایی روشی به نام روش جریان هارمونیک معادل پیشنهاد شده است. در این روش برای هر بار غیر خطی با ضریب معین، یک جریان هارمونیکی معادل نسبت داده می شود. سپس مقادیر به دست آمده برای هر بار غیر خطی با در نظر گرفتن توان الکتریکی آن به صورت وزن دار با هم جمع شده و جریان هارمونیکی معادل کل برای چند بار غیر خطی به دست می آید که با استفاده از آن می توان ضریب نامی برای ترانسفورماتور انتخابی را تخمین زد.
     در این پروژه، می خواهیم شرایط غیرعادی عملکرد ترانسفورماتور را شرح داده و به صورت تحلیلی مورد بررسی قرار دهیم.. نحوه مدل سازی جامع ترانسفورماتور به وسیله نرم افزار اجزاء محدود Opera-2D به تفضیل معرفی و چگونگی مدل سازی شرایط بار غیرسینوسی، نامتعادلی بار و نامتعادلی ولتاژ تغذیه با توجه به دیاگرام تک خطی ترانسفورماتور و امکانات موجود در این نرم افزار شرح داده خواهد شد. بررسی عملکرد ترانسفورماتور توزیع در شرایط بار غیرسینوسی منجر به ارائه روشی جهت اصلاح مقادیر نامی ترانسفورماتورهای تغذیه کننده بارهای غیرخطی می شود. این روش بر اساس محاسبه تلفات فوکوی سیم پیچ به وسیله تحلیل گر Opera-2d/TR صورت خواهد گرفت. مقایسه نتایج به دست آمده از روش FEM با روش بیان شده در استاندارد IEEE C57-110 تاییدی بر دقت بالای محاسبات انجام شده خواهد بود. تحلیل فرکانسی سیگنال های ولتاژ و جریان ترانسفورماتور با استفاده از تبدیل فوریه (FFT) به درک هرچه بهتر عملکرد ترانسفورماتور در شرایط مورد مطالعه خواهد انجامید و تبیین کننده چگونگی تاثیر این شرایط بر اصلاح مقادیر نامی تجدید شده ترانسفورماتور می گردد.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی نبات و آبنبات (صنایع غذایی)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
نبات و آبنبات یکی از ساده ترین شیرینی ها جهت مصرف می باشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، ساده ترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات می باشد. در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نیز بسیار متنوع می باشد. از دیگر موارد مصرف نبات می توان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیک ها از پودر نبات و آبنبات می توان استفاده کرد. برای نبات و آبنبات مانند تمام مواد غذایی که از لحاظ مصرف وسعت زیادی دارند، می توان کالاهای جایگزین دیگری در نظر گرفت، مانند انواع شکلاتها، تافی ها و دیگر شیرینی جات که در بازار مصرف موجود باشد. اما هیچ یک از مواد غذایی خود با توجه به شرایط ساده تولید نبات و آبنبات و تنوع در تولید و سهولت در امر تأمین مواد اولیه جایگزین این دو محصول نخواهند بود و همواره این محصولات در بازار مصرف جایگاه ویژه ای برای خود دارند.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید انواع کابینت ام دی اف (MDF)

ظرفیت: 2000 متر مربع در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
با توجه به کاربرد محصولات در دو گروه کلی خانگی و اداری تقسیم بندی می شوند. در هر دو گروه محصولات به صورت کالای نهایی مصرف می شود. کابینت و کتابخانه در مصارف خانگی و میزاداری، کتابخانه و فایل در بخش اداری به کار میروند MDF روکش شده) به دلیل خواصی چون مقاومت در برابر) استفاده از محصولات ساخته شده ازرطوبت و خش در مصارف مذکور گسترش یافته است به طوری که در حال حاضر رقیب عمدهای برای محصولات فلزی و چوب طبیعی می باشد. همچنین الگوی مصرف خانگی و اداری از استفاده محصولات فلزی به محصولات چوبی و عمدتا MDF تغییر یافته است، به طوریکه در منازل و اداره ها کابینت های MDF محصولات ساخته شده از. MDF رواج یافته است. محصولات دکوراسیون اداری-تجاری-مسکونی، کمد دیواری، کابینت آشپزخانه و ...) خود را علاوه بر جنس "mdf می توان از جنس "لترون"و"نئوپان با توجه به خواست مشتری انجام داد (هر چند بعلت عدم برخورداری این مواد از کیفیت مناسب و موردتائید نمی باشد و در عین حال باهدف تشویق مصرف کنندگان به خرید و استفاده از محصول باکیفیت کیفیت مواد اولیه و کیفیت تولید سعی در ارائه بهترین محصول می باشیم.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی جمع آوری شیر

ظرفیت: 8/5 تن در روز

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد. نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، کلسیم، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد. در این میان، نکته قابل تامل، حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوری که ضمن جلوگیری از فساد شیر، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. هدف ارائه کنندگان این طرح، جمع آوری شیر، حمل به محل اصلی واحد و سردسازی آن برای حمل نهایی به کارخانه های پاستوریزاسیون شیر می باشد که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

ظرفیت: 500 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
برای تولید چیپس، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت، سالم، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، در آب شسته می شود تا گرد و خاک و هرگونه مواد خارجی سطح از آن پاک شود. سپس باید سیب زمینی را پوست کنده و آن را به صورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاه های سایش انجام می گیرد. برای این منظور در کارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. در این روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است، که این مسئله بستگی به شکل، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است. چنانچه سیب زمینی پوست کنده را در معرض هوا قرار دهیم، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن، تبدیل به خاکستری می گردد. پس از کندن پوست سیب زمینی، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد، که اینکار نیز به وسیله ماشین صورت می گیرد. بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی به نام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش، و به منظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها به هنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی از قبیل جنس (نوع) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و ... بستگی دارد، که معمولا بین 5/1 تا3 میلی متر متغییر می باشد. میزان ضایعات هنگام شستشو و تهیه تراشه ها، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امکان آنها را خشک نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته (حداکثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)، در مصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید چرم و سالامبور

ظرفیت: 400 هزار فوت مربع در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد اشتغال مؤثر می تواند با توسعه زیرساخت هایی به منظور استفاده از مواد اولیه در دسترس و کسب ارزش افزوده، موجبات تکمیل زنجیره تولید را فراهم نماید. ایجاد کارخانه تولید چرم و سالامبور نیز از جمله این فعالت ها است که می تواند با استفاده از محصولات فرعی واحدهای دامداری در رونق صنعت دامپروری مؤثر واقع شده و با تولید چرم و سالامبور علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، زمینه ساز اشتغال در صنایع پایین دستی خود گردد و به این ترتیب چرخه تولید منطقه را از تولید محصولات غذایی مورد استفاده دام ها تا تولید مصنوعات چرمی کامل کند. وجود صنعت چرم و سالامبور سازی یک مزیت برای بالا بردن ارزش افزوده فرآورده های دامی نیز می باشد زیرا با تبدیل پوست به چرم علاوه بر افزایش کیفیت پوست، ارزش افزوده خوبی را نیز می توان کسب کرد. بنابر این بی تردید وجود این گونه صنایع جنبی را می توان امری مناسب و غیر قابل اجتناب برای مناطقی با تولیدات دامی بالا دانست که قادر به افزایش رونق اقتصادی در این مناطق خواهد بود. همچنین ارزآوری و درآمد ارزی حاصل از صدور چرم و محصولات آن علاوه بر افزایش صادرات غیرنفتی باعث افزایش درآمد ناخالص ملی می گردد.
ادامه مطلب ...

طرح توجیهی تولید انواع مختلف بیسکویت

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است. ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود. ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد، اجتماعی و سیاسی کشور برخودار بوده است. امکانات بلقوه، وسعت اراضی قابل کشت، تنوع اقلیم، سهم قابل توجه جمعیت و اشتغال درمناطق روستایی، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری بسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی و راه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه می کند.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی کارخانه تولیدی محصولات گوشتی (سوسیس و کالباس)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند. تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید. در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود. امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملیمحصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند. این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند. همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند. گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود. گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند. گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست. بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح به ویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد. محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند.
ادامه مطلب ...