عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
دسته: کشاورزی – صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٣٩
جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
چکیده ترجمه:
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.
کلیدواژه ها: شکلات، قابلیت ردیابی، دانه های کاکائو، کیفیت مواد غذایی، بهینه سازی، زنجیره تامین.
فهرست:
١-مقدمه
٢-متغیرهای زنجیره
٢-١ کشاورزی
٢-١-١ ارقام
٢-١-٢ فصل زراحی در کشور مبدا
٢-٢ ذخیره سازی پوسته و غلاف
٢-٣ تخمیر
٢-٣-١ روش های تخمیر
٢-٣-٢ تخمیر به روش میکروبی
٢-٣-٣ مدت زمان تخمیر
٢-٣-۴ هوادهی در طول تخمیر
٢-٣-۵ مواد استارتر
٢-۴ خشک کردن
٢-۴-١ مدت زمان و درجه حرارت
٢-۴-٢ روش های خشک کردن
٢-۵ حمل و نقل
٣ بحث در مورد منافع بالقوه
٣-١ مشخصات طعم
٣-٢ بهینه سازی فرایند
٣-٣ارتقای سلامت
۴-تحقیقات بیشتر
۵نتیجه گیری
۶تقدیر وتشکر
٧منابع
↓-↓
دسته: کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست فرمت فایل: doc حجم فایل: 82 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی: بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوک عنوان انگلیسی: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality دانلود مقاله اصلی چکیده: با توجه...
عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای دسته: صنایع غذایی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١٧ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات...
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید شکلات و تافی ظرفیت: 6٠٠ تن در سال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی: هجده نفر شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می...
دسته: کشاورزی و زراعت فرمت فایل: doc حجم فایل: 32 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 درخت کاکائو مقدمه شاید بدانید که شکلات از دانه های میوه درخت کاکائو تهیه می شود درخت کاکائو با نام علمی تئوبروما (Theobroma) شناخته می شود که ترکیبی یونانی به معنای غذای خدایان است. (Theo به معنای خدا و bromine / brosis به معنای غذا). میوه های سنگین درخت کاکائو مستقیما بر روی تنه و...