مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

ماکارونی غنی شده-13

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 8343 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 92 پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

چکیده:

ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و… است.

آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت. آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد.

کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

مقدمه

پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است. لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند.

در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا ماده اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد. در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.

فهرست مطالب

چکیده (پیشگفتار) 1

مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11

2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21

4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32

3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34

4-1-2 گندم دوروم 35

5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37

2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47

3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51

4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54

1-1-3 روش غیرپیوسته 54

2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57

2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59

1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61

2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62

3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63

4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64

5-2-3 دستگاه اسپریدر 65

6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66

3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72

فصل چهارم

1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73

2-4 پیشنهادات 75

قیمت فایل فقط 45,000 تومان

عبارت های کلیدی

  • پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده
  • سمولینا
  • ماکارونی
  • گندم دوروم
  • ماکارونی غنی شده
  • دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده
  • خرید مقالات، پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی صنایع غذایی
  • انجام پروژه و پایان نامه
  • مقالات ترجمه شده

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

دانلود طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال-16

قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید ماکارونی با ظرفیت 1500 تن در سال نوع تولیدات: ماکارونی تعداد شاغلین: 18 نفر فراورده های ماکارونی از مخلوط کرد ن آرد مخصوص با اآب بدست می آیند بدین طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود وبه اشکال مختلف در می آید. ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از ماکارونی قبل از خشک شدن...

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی-1134

قیمت: 70000 ریال موضوع: گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب: فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1 تاریخچه2 خط مشی کیفیت 3 سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4 کنترل فرآیند 5 فصل 2 تاریخچه گندم 6 1-2 تاریخچه گندم 7 2-2 گیاه شناسی گندم 8 3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9 4-2 طبقه بندی گندم...

طرح توجیهی احداث شرکت ماکارونی-2098

قیمت: 50000 ریال موضوع: طرح توجیهی احداث شرکت ماکارونی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه: مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود...

پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با عنوان مدل سازی کیفیت پخت ماکارونی تحت تأثیر...

دسته: علوم کشاورزی و منابع طبیعی فرمت فایل: doc حجم فایل: 14652 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 105 پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با عنوان مدل سازی کیفیت پخت ماکارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اکسترودر و خشک کردن چکیده: اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد