آشپزی در دوران قاجار، کتابی کهن که شیوه آشپزی در دوره قاجار را توضیح میدهد
↓-↓
این کتاب که نوشته آدام گوتلیل است کتابی جامع شامل 67 صفحه میباشد، شامل روشهای آشپزی سنتی با ماده ای اسرار آمیز و شادی آور مشابه زعفران که بر پایه شاه دانه است را آموزش می دهد. قیمت این کتاب در کشورهای دیگر 9.5 یورو میباشد که گروه سایکو استاف با قیمتی 1/3 آن در اختیار شما قرار میدهد.
انواع خورشت دسر و کیک و...
کتاب آشپزی 1 به زبان ساده و خیلی راحت برای خانومهای ایرانی و برگرفته از تجربه بهترین سر آشپزهای ایرانی است و حاوی اطلاعات بسیار عالی در مورد غذاهای اصیل ایرانی است که هرکسی را به یک آشپز ماهر میکند و کسانی که هر روز برای این که چه غذایی درست کنند راه حل و گزینه بسیار مناسبی است و طرز تهیه اکثر سوپ ها و آش های ایرانی و...
روز نامه های دوره قاجار