فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
چکیدهبخش اعظم عمر ما، در فضاهای داخلی بناها سپری می شود که به کمک ساختارها و جداره ها شکل گرفته اند. این فضاها، محیطی را ایجاد می کنند که بسیاری از فعالیت های ما در آن صورت می گیرد؛ کما این که آنچه بر بنا روح می بخشد هم، فضای داخل آن است. این گزارش ماهیت و طراحی فضای داخل یک رستوران را مورد مطالعه قرار می دهد. هدف از گردآوری این مطالب، معرفی مهمترین عناصر تشکیل دهنده محیط داخل یک رستوران است که در آن مشخصات هر یک از این عناصر به صورت کلی با توجه به استانداردهای موجود ذکر شده و روش هایی جهت گزینش و سازماندهی آن ها در الگوهای طراحی ارائه شده است در گزینش هر یک از این روش ها دو موضوع مورد تأکید قرار گرفته است یکی طراحی رستوران با توجه به عناصر تشکیل دهنده براساس ضوابط و استانداردها و دیگر طراحی رستوران و چگونگی ظاهر رستوران از نظر ساختاری و زیباشناختی فضاها.
فصل اول مربوط تاریخچه سازمان و کاربری و فرآیند تولیدی آن.
فصل دوم مربوط می باشد به چگونگی پیدایش اولیه یک رستوران و پیشینه تاریخی آن.
فصل سوم تحت عنوان «واژه رستوران و رستوران داری» می باشد.
فصل چهارم با عنوان «طراحی رستوران ظاهر ساختمان» روشی را مورد بررسی قرار می دهد که طی آن می توان نیازهای از پیش تعیین شده و موردنظر را تجربه کرد.
فصل پنجم «بخش های حماسی گیلگش» چگونگی شکل گیری یک رستوران با توجه به داستان حماسی آن منطقه می باشد.
فهرستچکیده
آشنایی کلی با مکان
کارآموزی شامل:
1 تاریخچه سازمان
2 نوع محصولات تولیدی یا خدمات
3 شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
طراحی رستوران ظاهر ساختمان EXTERIOR IMAGE
شماره روی میز رستوران
تابلو رزرو
میز صندوق
فایل صورتحساب
گریل روم GRILL ROOM
فود کورت FOOD COURT
تریا TERIA
رستوران های بوفه BUFFET
بخش پنجم
بخش های حماسی گیلگمش
فصل ششمفضاهای مهمان پذیری رستوران ها
انواع آرایش های فضای پذیرایی و ابعاد آنها
صندلی های محل غذاخوری رستوران
صندلی ها و میزهای غذاخوری
فصل هفتمنتیجه گیری
منابع و مآخذ