مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

دانلود گزارش کارآموزی تولید محصولات بهداشتی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
زمانی که دنیا در حال جنگ بود پیشرفت صنعت پتروشیمی بر روی تولید سوخت به خصوص سوخت هوانوردی متمرکز شده بود. در نتیجه بهبود ساختار پروین به وسیله تولید تریمر و تترامر آن منجر به تولید اولفین ها و پارافین ها با شاخه های زیاد شد و همچنین ترکیبات اکتان مورد توجه قرار گرفت. از طرفی سولفوناسیون آلکیل ها منجر به تولید یک شوینده سنتزی با خواص عالی شد. هر قدر تعداد شاخه های بیشتری به آن متصل می شد پایداری شیمیایی آن در چرخه تولید بیشتر می شد ولی کف آن در پسابها باقی می ماند. آنها به زودی از روی مطالعات اخیر بر روی تجزیه زیستی آن دریافتند که اگر چه این ساختار خواص پاک کنندگی خوبی دارد ولی قادر نیست به سرعت در طبیعت تجزیه شود. پس از آزمایشاتی که محققان انجام دادند، مشخص شد الکیل های خطی مانند فتی اسیدها قادرند به راحتی تجزیه شوند. از آن پس را به عنوان یک ماده فعال در سطح وارد عرضه تجاری شد. به طوری که تولید سالانه آمریکا، ژاپن و اروپای غربی تقریباً 7/1 میلیون تن است و تولیدات چند کشور در سال 1989 در جدول 1 آمده است. مطالعات کسترده ای بر رویLAS و رفتار تجزیه پذیری آن انجام شده و مشخص شد با مصرف امروزه در دنیا تأثیرات اکولوژیکی آن قابل کنترل است. تخمین زده می شود غلظت آن در فاضلاب کمتر از 35 درصد از مقدار کل استفاده آن می باشد. جابجایی LAS در فاضلابها 99-95 درصد انجام می شود و در رسوب فاضلابها تقریباً 30 درصد از LAS تحت شرایط بی هوازی تجربه نشده باقی می ماند. به هر حال مقداری از LAS که در خاکها رسوب می کند با نیم عمری حدود 3 تا 35 روز تجزیه می شود. شواهد نشان می دهد LAS در شرایط هوازی به طور کامل تجزیه می شود.  

فهرست مطالب

تاریخچه شرکت پاکشو

لزوم استفاده از شامپوها

شامپو و انواع آن

دترجنت ها (سورفکتانت ها) و انواع آن

تری اتانول آمین لوریل سولفات

سولفوساکسیناتها

فتی اسید آلکانول آمید

ایمیدازولین ها

بتائین ها

عوامل حالت دهنده مو

محافظت کننده ها

عوامل شفاف کننده

عوامل غلظت دهنده

افزودینهای که به پایداری شامپو کمک می کنند

کف

مواد اولیه شامپو و کنترل کیفیت آنها

آب و کنترل کیفیت آن

فرمولاسیون دو نوع شامپو و مایع دستشویی

مراحل ساخت شامپو

کنترل کیفیت محصول

روشهای اصلاح محصول

نرم کننده های لباس

سفیدکننده ها

مایع ظرفشویی

جرم گیر

شیشه شوی

نرم کننده موی سر

میکروبیولوژی


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد