فهرست مطالبتاریخچه محل کارآموزی
تاریخچه نوشابه ... ... ... ... ... 1
فصل اول: آبآب ... ... ... ... ... 2
تصفیه آب ... ... ... ... ... 2
فصل دوم: واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه ... ... ... ... ... 3
افزودنیهای مجاز در نوشابه ... ... ... ... ... 3
شیرین کننده ها ... ... ... ... ... 3
تهیه شرب اولیه از شکر جامد ... ... ... ... ... 4
فیلتراسیون شربت اولیه ... ... ... ... ... 4
تهیه شربت غذایی (عصاره) ... ... ... ... ... 4
طعم دهنده ها ... ... ... ... ... 5
عصاره نوشابه های پرتغالی ... ... ... ... ... 5
عصاره نوشابه های ساده ... ... ... ... ... 5
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ... ... ... ... ... 5
فصل سوم: گاز CO2تولید گاز دی اکسید کربن ... ... ... ... ... 7
برج شستشو ... ... ... ... ... 7
رطوبت گیری یا جدا کننده آب ... ... ... ... ... 7
چیلر ... ... ... ... ... 8
فصل چهارم: بطری شویبطری شوی ... ... ... ... ... 9
اندازه گیری درصد سود در بطری شور ... ... ... ... ... 10
آینه بان ... ... ... ... ... 10
فلومیکس ... ... ... ... ... 10
کربوکولر ... ... ... ... ... 11
پرکردن بطری ... ... ... ... ... 12
آزمایش نقطه پر شده ... ... ... ... ... 12
دستگاه تشتک زن ... ... ... ... ... 13
پرکن جعبه نوشابه ... ... ... ... ... 13
فصل پنجم: کنترل کیفیمقدمه کنترل کیفی ... ... ... ... ... 15
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ... ... ... ... ... 15
آزمایش بریکس ... ... ... ... ... 15
مقدار بریکس ... ... ... ... ... 15
آزمایش بومه ... ... ... ... ... 16
اندازه گیری فشار، دما و گاز دی اکسید کربن ... ... ... ... ... 16
اندازه گیری درصد قند ... ... ... ... ... 17
آزمایش اسیدیته ... ... ... ... ... 17
تعیین چگالی ... ... ... ... ... 17
آزمایش پی اچ ... ... ... ... ... 17
آزمایشات میکروبی و شیمیایی ... ... ... ... ... 18
آزمایشات میکروبی ... ... ... ... ... 18
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ... ... ... ... ... 18
ساخت محیط کشت ... ... ... ... ... 18
انواع محیط کشت ... ... ... ... ... 19
روش انجام آزمایش میکروبی ... ... ... ... ... 20
نتایج آزمایشات انجام شده ... ... ... ... ... 21