فهرست مطالببررسی ابعاد، استانداردها و چگونگی تعیین برنامه ریزی فیزیکی
تعیین برنامه ریزی کالبدی و سایت
ب- زوایای خاص و نوین مورد توجه پروژه
1-1-6- ساختمان اداری
ج- محدودیت ها و امکانات زمین
موارد قابل توجه در طراحی ساختمان اداری
ساختمان خوابگاه
بخش خوابگاهها
کلیاتی از ویژگی های فضاهای مسکونی
آشپزخانه
محل ذخیره مواد و سردخانه
محل تهیه غذا
غذاخوری
محل طبخ
- محل غذاخوری
رختکن و سرویسها
محل پارک ماشین و بارانداز
منطقه یا قسمت آماده سازی
قسمت شستشو
قسمت خشک کن
رختشویخانه
سرویسها
سرو غذا
محل اتوکشی
ساختمان اجتماعات
سالن اجتماعات چند منظوره (آمفی تئاتر سرپوشیده)
نمازخانه
سالن مطالعه
کتابخانه
منابع و ماخذ
ساختمان آموزشی
آتلیه ها (کلاسهای هنری)
کلاسهای آموزشی
کارگاههای تخصصی
بخش سمعی و بصری
محوطه کار و قرار گرفتن نیمکت ها
محوطه تدریس
محوطه انبار و نگهداری
ماشین آلات
انبار وسایل
فضاهای سبز و ورزشی
غرفه های فروش و تریا
نگهبانی
تاسیسات
سازه
گرمایش
تهویه
نتیجه گیری جهت ریختن برنامه فیزیکی طرح
خنک سازی مکانیکی
تهویه مطبوع
توضیح روند طراحی و شکل گیری احجام در سایت
گالری