فصل اولتورگردان احاصه ای
خصوصیات منطقه
فصل دوم: زیست شناسی ماهی قزل آلا1-2 زیستگاه قزل آلای رنگین کمان
2-2 مهاجرت تخم ریزی و تولید مثل
3-2 نیازمندی های محیطی ماهی قزل آلا
فصل سوم: کار در استخر1-3 شتسشوی استخرها
2-3 ضدعفونی کردن استخرها
3-3 تمیزکردن توری ها
4-3 تامین آب حوضچه های هنگام کمبود آب و تامین اکسیژن
5-3 غذادهی به ماهی ها
6-3 رقم بندی ماهی ها
7-3 احتیاجات غذایی ماهی قزل آلا رنگین کمان
8-3 ارتقاء آبگیری کانالها و سرعت جریان آب در کانالها
9-3 زمان رهاسازی بچه ماهی ها
10-3 بیماریهای ماهیان
11-3 غذای ماهیان
منابعآدرس وموقعیت آب ماهی سرا
منبع تامین کننده آب ماهی سرا
محل تامین غذا وتخم ماهی
ظرفیت تولید استخر
جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید