مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

آموزش جامع تولید ورمی کمپوست و پرورش کرم خاکی

آموزش جامع تولید ورمی کمپوست و پرورش کرم خاکی

قیمت: 13000 تومان

بسمه تعالی
خریدپستی آموزش جامع تولید ورمی کمپوست و پرورش کرم خاکی
ورمی کمپوست چیست؟
کرم ایزینیا فوتیدا را بهتر بشناسیم
امتیازهای ورمی کمپوست چیست؟
روشهای راه اندازی کارگاه ورمی کمپوست از خانگی تا صنعتی چگونه است؟
چرا کود ارگانیک؟
و دهها مطلب و صدها دقیقه فیلم آموزشی که شما را به روش اصولی با کلیه مراحل تولید ورمی کمپوست و پرورش کرم خاکی آشنا می نماید. این مجموعه شامل یک پکیج که حاوی سیصد دقیقه فیلم آموزشی فارسی و چندین فیلم کوتاه و حدود هزارو پانصدصفحه مقاله و مطلب به زبان فارسی می باشد.


خواص ورمی کمپوست:


1- ورمی کمپوست کودی است چند برابر غنی شده نسبت به سایر کودهایی مانند کود گاوی، گوسفندی، اسبی و .... میزان نیتروژن، پتاسیم و فسفر که سه عنصر اصلی و حیاتی در رشد و نمو گیاهان است در ورمی کمپوست تا 10 برابر سایر کود ها می باشد، همچنین میزان آهن موجود در ورمی کمپوست حتی تا 1000 برابر بیشتر از سایر کود های آلی است.


2- ورمی کمپوست دارای حداقل مواد سمی و سنگین همچون جیوه، کادمیوم و سرب است که در کشت های گلخانه ای بسیار حایزاهمیت است.


3- کود ورمی کمپوست تقریبا فاقد بذر علف هرز می باشد. این بذورتا حدودی در اثر فعالیت کرم ها از بین می رود.


4- کود ورمی کمپوست فاقد بوی نامطبوع می باشد که برای استفاده در فضای سبز بسیار مناسب است.


5- ورمی کمپوست دارای مقادیری از هورمون های موثره، همچون اکسین می باشد که موجب تحریک رشد و نمو گیاهان تا %90 نیز می شود.


6- میزان مصرف ورمی کمپوست در زراعت یا باغبانی به مراتب کمتر از سایر کود های آلی حتی در برخی از کشت ها حتی تا 10 برابر کمتر می باشد.


7- ماندگاری و کارآیی کود ورمی کمپوست در بهبود بافت خاک تا 3 برابر سایر کود های آلی می باشد. یعنی اگر برای کشت محصولات کشاورزی همچون گوجه یا کاهو نیاز به کود دهی هر ساله باشد می توان این امر را با استفاده از ورمی کمپوست تا 3 سال یکبار کاهش داد.


8- شکل مناسب و زیبای ورمی کمپوست این کود را حتی برای فعالیت های خانگی مناسب کرده است.


9- کود آلی کمپوست در خاک های سنگین دانه بندی و تخلل خاک را بهتر می سازد و نفود پذیری و تهویه خاک را بهبود می بخشند. در خاک های سبک مانند اسنفج به نگهداری آب و مواد غذایی کمک نموده و از شتستشوی آن جلوگیری می کند.


10- اجزای ریز و درشت و مواد معدنی را در بر گرفته و به تشکیل خاک دانه کمک می کند. حالت چسبندگی خاک را کاهش داده و از مقاومت خاک در مقابل ماشین آلات کشاورزی می کاهد و عملیات زراعی با خاک با انرژی کمتری انجام می گیرد.


11- کمپوست می تواند 2 تا 6 برابر خود آب نگهداری نموده و از هدر رفتن آن جلوگیری کند. به خاک رنگ تیره داده و به جذب حرارت و گرم نگه داشتن خاک کمک می کند.


12- ذرات هوموس ترکیابت ازت کربن اسید فولیک حاصل از کمپوست دارای خاصیت جذب کنندگی شدید می باشد که عناصر غذایی را به خود جلب نموده و به آسانی در اختیار گیاهان قرار میدهد.


13- کمپوست دارای خاصیت اسیدی است و در جذب بعضی از مواد غذایی غیر محلول نقش اساسی داشته و از فرسایش خاک جلوگیری می کند.


14- کمپوست علاوه بر کمیت، در ارتقای کیفیت محصول هم نقش اساسی دارد. استفاده از کمپوست موجب افزایش مقاومت گیاهان در مقابل امراض می گردد.


15- در جلوگیری از تغییر اسیدیته خاک همانند یک بافر عمل می کنند.


وقتی که در هنگام کمپوست شدن درجه حرارت به 60 درجه یا بیشتر می رسد، عوامل پاتوژن و بیماری زا، تخم انگلها، و بذر علفهای هرز را نابود می کند.


پکیج آموزشی ورمی کمپوست شامل حدود پنج ساعت فیلم آموزشی به زبان فارسی و حدود یکصد دقیقه فیلم کوتاه و حدود هزار پانصد صفحه مطلب و مقالات آموزشی با فرمت پی دی اف و به زبان فارسی می باشد که تمامی نکات مهم در خصوص راه اندازی یک فارم ورمی کمپوست را به شما می آموزد. این مجموعه درپنج سی دی وبه قیمت سیزده هزارتومان عرضه میگردد

خرید سوال از فروشنده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد