مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

  • عنوان انگلیسی مقاله: Effects on both the roots and shoots of soybean during dark chilling determine the nature and extent of photosynthesis inhibition
  • عنوان فارسی مقاله: تأثیرگذاری بر ریشه ها و شاخه های سویا در طی تاریکی رو به سرما که به تعیین ماهیت و میزان توقف فتوسنتز می پردازد
  • دسته: زیست شناسی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 20
  • جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
  • خرید ترجمه مقاله

چکیده

کمک نسبی دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا هنوز مشخص نیست. مکانیسم های درگیر در توقف فتوسنتز در اثر سرمای تاریکی بیشتر درژنوتیپ سویای حساس (PAN809) و مقاوم در برابر سرما (Highveld Top) در آزمایشات با دمای پایین خاک (کل سرمای گیاه WPC) یا بدون دمای پایین خاک (سرمای موجود در شاخه SC) بررسی شد. در ابتدا، (بعد از سه شب سرما) هم تیمار WPC وهم SCعلائم مشابه با PAN809 را ایجاد کردند. در نتیجه تأثیرات تنش سرما بر شاخه ها این علائم را به خوبی تشریح کردند.

علائم نوعی شامل کاهش ظرفیت جذب و ترکیب CO2، توقف کارکرد فتوسیستم II و کاهش فعالیت فروکتوز-1، 6- بیزفسفاتاز کلروپلاست (cFBP آز) و ساکاروز- سنتاز (SPS) بود. هنگامیکه سیستمهای ریشۀ گره دار PAN809 در معرض دمای پایین قرار داده شد (تیمار WPC)، فشارهای دیگری که در Highveld Top مشاهده نشد، به تدریج بیشتر شد. شواهد جدید بدست آمده نشان می دهند که پاسخ در PAN809 یا تحت تأثیر سرد شدگی تاریکی کل گیاه یا سرد شدگی تاریکی مستقر در شاخه رخ می دهد و اینکه cFBPآز به طور ویژه مورد هدف است و باعث توقف شدید ظرفیت جذب و ترکیب CO2 می شود.

کلمات کلیدی

  • چرخۀ کلوین
  • تحمل سرما
  • فروکتوز-1
  • 6- بیزفسفاتاز
  • فتوسنتز
  • سویا

مقدمه

دمای پایین شب (سرد شدگی در تاریکی) در طی مراحل حساس رشد و نمو سویا [Glycine max (L.) Merr] غالبا باعث کاهش تولید (هولبرگ 1973) از طریق فرآیندهای کلیدها مانند رشد، فتوسنتز و تثبیت نیتروژن همزیگر (SNF)می شود(Caulfield و Bunce 1988، ژانگ و همکاران 1995). با وجود اینکه دانۀ سویا منبع اصلی پروتئین است، اما حساسیت سرد شدن در تاریکی یک مشکل قابل توجه به وجود می آورد که برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای تولیدی در آینده باید به آن پرداخته شود.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 1.51 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل

مقالات مشابه

ترجمه مقاله خصوصیات حرارتی و مکانیکی pvc انعطاف پذیر
عنوان انگلیسی مقاله: Mechanical and Thermal Properties of the Plasticized PVC-ESBO عنوان فارسی مقاله: خصوصیات حرارتی و مکانیکی پی وی سی انعطاف پذیر دسته: محیط زیست – شیمی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 9 لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه خصوصیات حرارتی و مکانیکی PVC منعطف با روغن دانه سویا اپوکسیده شده (PVC-ESBO) مورد بررسی قرار می گیرد. فعل و انفعال دافعی برای توضیح تاثیر اپوکسیده شدن ضریب PVC به همراه ESBO و نرم کننده ها مورد استفاده قرار می گیرد. دمای تبدیل شیشه ای PVC ...
پایان نامه بررسی اثرات خزش در آلیاژ های مختلف
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی دسته: تحقیقات مکانیکی عنوان کامل: پروژه اثرات مخرب خزش فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات پروژه: 71 فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب اینجا کلیک نمایید مقدمه اصطلاح های دمای بالا و پایین کاملاً به محیط طبیعی بستگی دارند. آنچه برای فلزاتی با نقطه ذوب پایین مانند سرب و قلع، دمای بالا محسوب می شود، ممکن است برای فلزاتی با نقطه ذوب بالا، دمای پایین به حساب آید. بنابراین فلزاتی با نقطه ذوب پایین تر در دمای پایین مشخصه هایی از خود نشان می دهند که دیگر فلزات برای نشان دادن همان ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد