مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

ترجمه مقاله کنترل یک ریزشبکه دارای منابع متعدد

ترجمه مقاله کنترل یک ریزشبکه دارای منابع متعدد - جزیره ای شدن و محدودسازی جریان

  • عنوان انگلیسی مقاله: Control of a Multiple Source Microgrid With Built-in Islanding Detection and Current Limiting
  • عنوان فارسی مقاله: کنترل یک ریزشبکۀ دارای منابع متعدد با توانائی تشخیص درونی جزیره ای شدن و محدودسازی جریان
  • دسته: برق
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 16
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

روشی برای کنترل یک محیط ریزشبکه ای با منابع انرژی پراکنده و رابط مبدل منبع ولتاژ که دارای چند منبع انرژی است، تحلیل شده و به تایید می رسد. این روش کنترلی به گونه ای طراحی شده است که در هر دو حالت عملکرد متصل به شبکه و جزیره ای کار کرده و بین این دو حالت یک گذرای صاف و نرمی را فراهم می کند. دیگر ویژگی های این روش کنترلی شامل تشخیص جزیره ای شدن با پسخور مثبت و محدودسازی دینامیکی اضافه جریان نیز بررسی می شود. تصدیق این ویژگی های بیان شده از طریق نتایج حاصل از یک سیستم نمونه کوچک که دارای نتایجی از شبیه سازی حوزه زمان ریزشبکه ولتاژ متوسط است، بدست می آید.

عبارات کلیدی- خودکار، کنترل، اینورتر، جزیره ای، ریزشبکه، مبدل منبع ولتاژ (VSC).

مقدمه

وقتی عمق نفوذ منابع انرژی پراکنده (DER) افزایش می یابد تا افزایش تقاضای برق را در عین کاهش اثرات زیست محیطی فراهم کند [1]، ریزشبکه ها بسیار مرسوم خواهند بود [2]. منابعی که بخشی از ریزشبکه را تشکیل می دهند دارای نیازمندی های خاصی هستند: هر منبع انرژی پراکنده (DER)، حال اینکه یک منبع تولید پراکنده (DG) باشد یا یک واحد ذخیره پراکنده (DS)، باید قادر باشد تا بدون ایجاد اثرات چشم گیر روی ریزشبکه، به این مجموعه افزوده شده و یا از آن خارج شود. همچنین ریزشبکه باید بتواند در هر دو شرایط از پیش برنامه ریزی شده و یا اضطراری، بین حالات متصل به شبکه (GC) و جزیره ای (IS) گذرای آرام و صافی را تجربه کند [2]-[4].

در بیشتر موارد، یک واحد منبع انرژی پراکنده از طریق یک مبدل منبع ولتاژ (که در این مقاله به طور مختصر آن را مبدل خواهیم گفت) با ریزشبکه میزبان در ارتباط است، تا به این طریق کنترل موثری بتوان روی مبدل واسط اعمال کرده و نیازمندی های عملکردی ریزشبکه را فراهم ساخت [5]. این مقاله بیشتر به راهبرد کنترل مبدل معرفی شده در مرجع [6] می پردازد؛ یک کنترلر مبتنی بر تغییر فاز و دامنه که دارای ویژگی های لازم برای عملکرد در یک محیط ریزشبکه ای را دارا می باشد (مثل تشخیص جزیره ای شدن، حفاظت اضافه جریان، و کنترل دروپ). در کل این مقاله از این راهبرد کنترلی تحت عنوان راهبرد کنترل شده با ولتاژ (VCS) (راهبرد کنترل ولتاژ) یاد خواهیم کرد. این مقاله به کمک موارد ذیل، مقاصد بیشتری را نسبت به مرجع [6] دنبال می کند:

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 2.60 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

مقالات مشابه

استراتژی کنترلی برای ریزشبکه ولتاژ متوسط چند باسه
عنوان انگلیسی مقاله: A New Control Strategy for a Multi-Bus MV Microgrid Under Unbalanced Conditions عنوان فارسی مقاله: راهبرد کنترلی جدید برای یک ریزشبکه ولتاژ متوسط چند باسه تحت شرایط نامتعادل دسته: مهندسی برق فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 20 دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله در اینجا خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه این مقاله یک راهبرد کنترلی جدید برای عملکرد جزیره ای یک ریزشبکه چند باس ولتاژ متوسط (MV) ارائه می دهد. این ریزشبکه از چند واحد تولید پراکنده (DG) با کوپل الکترونیکی تشکیل شده است. هر واحد DG یک بار ...
ترجمه مقاله استراتژی دقیق کنترل توان برای واحدهای تولیدالکترونیک قدرت
عنوان انگلیسی مقاله: An Accurate Power Control Strategy for Power-Electronics-Interfaced Distributed Generation Units Operating in a Low-Voltage Multibus Microgrid عنوان فارسی مقاله: راهبرد دقیق کنترل توان برای واحدهای تولید پراکندۀ با واسط الکترونیک قدرت در یک ریزشبکه چندباسه ولتاژ پایین دسته: مهندسی برق فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 27 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله چکیده ترجمه در این مقاله، برای ریزشبکه ولتاژ پایین یک راهبرد کنترل توان ارائه می شود، جائی که در آن امپدانس خط عمدتا مقاومتی، امپدانس نابرابر بین واحدهای تولید پراکنده (DG)، و محل بارهای ریزشبکه باعث می شوند ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد