مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی-2752

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 41 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 40 نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

چکیده

مطالعه حاضر مبحثی در خصوص کاربردها، خطرات، ایمنی غذا و وضعیت قانونمندی فعلی نانوتکنولوژی در رابطه با غذاها ارائه نموده و از این رو نکاتی در مورد صنعت قانونگذاران و دولت فراهم می آورد که با پیشرفت مقررات نانوتکنولوژی در تغذیه لازم است به آنها توجه شود. از دیدگاه صنعت غذایی و ایمنی عمومی برخی کاربردهای اخیر نانوتکنولوژی در تغذیه، مشکلات ایمنی و خطرات نانو مواد روشهایی برای ورود نانو ذرات به بدن مقررات موجود نانوتکنولوژی در چند کشور، و یک سیستم تأییدی برای نانو فرآورده ها، مورد بحث قرار می گیرد.

کلمات کلیدی:

نانوغذا

صنایع غذایی

نانوتکنولوژی

نانو فرآورده ها

مقدمه

نانو علم و نانو تکنولوژی شناخت و دستکاری مواد در مقایسهای اتمی، مولکولی و ماکرومولکولی است سطح بزرگتر هر توده در مقایسه با ذرات بزرگتر با همان ترکیب شیمیایی ذرات نانو مقیاس را از لحاظ بیولوژیکی فعالتر می سازد. این تکنولوژی های در حال پیدایش، قابلیت بسیاری در غذاهای مفید و مغذی، برای انتقال ترکیبات بیواکتیو در غذاها برای بهبود سلامت انسان دارند. از میان فرآورده های مصرفی نانوتکنولوژی تاکنون فرآورده های سلامت و تناسب بزرگترین طبقه بندی بوده و سپس گروه الکترونیک و کامپیوتر و نیز گروه خانه و باغبانی قرار می گیرند. ایالات متحده، با داشتن حداقل 3 برابر آسیای شرقی و اروپا از فرآورده های نانو در بازار بزرگترین بازار را در اختیار دارد.

به علت وجود اطلاعات محدود در خصوص خطرات نانو مواد، این مواد بسیار کوچک مقیاس از لحاظ خطرات سلامت مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. برخی گزارشات در خصوص خطرات بالقوه نانومواد، با هشداری جدی در خصوص خطرات سلامت و ایمنی، مردم را متعجب ساخته اند. عدم ورود محصولات غذایی برپایه نانوتکنولوژی، یعنی نانو غذا به بازارهای غذایی در غیاب تعریفی مشخص، مناظره های عمومی ارزیابیهای امنیت غذایی، و مقررات مناسب تغذیه، ممکن است در نهایت، مزایای بالقوه نانوتکنولوژیها را در صنعت غذایی به مخاطره می اندازد انجمن علم و تکنولوژی تغذیه معایب مقررات فعلی در خصوص تأثیر نانوتکنولوژی بر غذا و بسته بندی را یادآوری می کند به علت عدم وجود اطلاعات در خصوص اثرات نانو تکنولوژی بر امنیت عمومی قانونمندی، جامعه و صنعت غذایی و نیز مسمومیت بالقوۀ نانو مواد، شاید عاقلانه آن باشد که برای تعمق در خصوص کنترل منظم احتمالی به عنوان راهکاری مناسب، قانونی احتیاطی در نظر بگیریم.

فهرست مطالب

چکیده 2

کلمات کلیدی 2

مقدمه 2

کاربردهای بالقوه نانوتکنولوژی در صنعت تغذیه 5

مشکلات ایمنی و خطر بالقوه نانو تکنولوژی 7

مقررات نانوتکنولوژی و نانو محصولات 16

1- سازمانها و تحقیقات حامی توسعه نانوتکنولوژی 16

تعریف NNI از نانو تکنولوژی این است: 19

3) سیستم تأیید نانو محصولات 25

توسعه مقررات برای نانو غذا 28

پیشنهادات 30

طبقه بندی نمونه هایی از کاربردهای مختلف 34

فرآوری غذا 34

بسته بندی 35

انتقال مواد غذایی 35

قیمت فایل فقط 17,500 تومان

عبارت های کلیدی

  • نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • نانوغذا
  • صنایع غذایی
  • نانوتکنولوژی
  • دانلود مقاله نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • خرید مقالات، پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی صنایع غذایی
  • انجام پروژه و پایان نامه
  • مقالات ترجمه شده

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

تکنولوژی نانو-3602

نانوتکنولوژی چیست و کاربرد ان در صنعتدر این مجموعه تعریف کلی از نانو و مواد اولیه نانو و تکنولوژی نانو و فرایند تولید نانو ذرات و مقایسه تولید روش های نانو ذرات و...به طور کلی بیان شده بصورت پاورپوینت که قابل استفاده در سمینار و... می باشد.نانو تکنولوژی عبارت است از مهندسی هدفمند مواد در ابعاد کوچکتر از 100 nm جهت رسیدن به خواص و کاربردهای وابسته به اندازه ذره....

گزارش کارآموزی نانوتکنولوژی و کاربرد آن در کشاورزی رشته زراعت-2235

قیمت: 35000 ریال موضوع: گزارش کارآموزی نانوتکنولوژی و کاربرد آن در کشاورزی رشته زراعت فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فناوری نانوچیست ؟ نانوتکنولوژی فناوری است که از کنش ها و واکنش هایی که در سطح اتم اتفاق می افتد منشا گرفته و فناوری جدیدیست که تمام علوم را در خواهد نوردید، به تعبیر دقیق تر نانوتکنولوژی انقلابی جدید برای همه علوم در آینده است. این تکنولوژی قادر به بهبود روش...

مقاله روش های جدید بسته بندی مواد غذایی

عنوان کامل مقاله ایده های نو در بسته بندی صنایع غذایی توضیحات مقاله حاظر مروری اجمالی بر نوآوری های جدید در بسته بندی مواد غذایی و بررسی علمی این نوآوری ها دارد . این مقاله را موسسه کارشناسان مواد غذایی منتشر کرده است . نویسندگان این مقاله آرون برودی , بتی بوگوسو , جانگ هون هان , کلیر کویل ساند و تارا مک هاک هستند . فهرست مقدمه بسته بندی...

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی-3621

دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 214 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی نانو تکنولوژی، فناوری نوین نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر 'نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است '. در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد