مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر

مقدمه
معرفی محصول
ال جو
مالت
انواع مالت
ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای مالت
موارد استفاده مالت
عصاره مالت
ماء الشعیر
خواص ماءالشعیر
نام و کد محصول (آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
استاندارد و و یژگی های عصاره مالت
استاندارد و ویژگی های ماءالشعیر
ویژگیهای ظاهری ماءالشعیر
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی ماءالشعیر
نحوه بسته بندی
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت محصول در سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز تولید
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحد ها و
تعداد آنها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، عملی، علل عدم بهره برداری کامل از ظرفیت ها، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین الات مورد استفاده در تولید محصول
سابقه عرضه کالا
شرحی بر وضعیت تولیدکنندگان داخلی محصول
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا (از نظر تعداد، ظرفیت، محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاری های انجام شده اعم از ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال (چقدر از کجا)
شرحی بر وضعیت گذشته و فعلی واردات محصول
واردات عصاره مالت
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سال های آتی
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
مصرف ماءالشعیر
مصرف عصاره مالت
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال و امکان توسعه آن (چقدر به کجا)
شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
صادرات، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات عصاره مالت
محدودیت های دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
نیاز به ماءالشعیر
نیاز به محصول عصاره مالت
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
روشتولید در ایران و اروپا
روش معمول در ایران
روش معمول در اروپا
(Malting) پروسه تولید مالت
(Brew house & Filling) فرآیند تولید عصاره مالت، ماءالشعیر و واحد پرکنی
عصاره مالت
O. P. C نمودارهای
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول
مزایای متدولوژی تولید منتخب و دلایل انتخاب آن
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
تعیین ظرفیت اقتصادی
محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخش مالت سازی
تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخش تولید عصاره مالت و ماءالشعیر
انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
معرفی شرکت های برتر در صنعت ماءالشعیر سازی
سایر نیازمندی ها
فضاها و ساختمان ها
فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
فضای مورد نیاز سرویسبهداشتی
فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
فضای مورد نیاز انبار محصول
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه (اصلی، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ...
برق
آب مصرفی
تأسیسات برق اضطراری
سیستم تصفیه آب
سیستم تصفیه فاضلاب
سوخت مصرفی (گاز و گازوئیل)
سیستم هوای فشرده
سیستم بخار مصرفی
سیستم گرمایش
سیستم سرمایش
تجهیزات اطفاء حریق
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید


جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد