مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

طرح درجه بندی، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freeze

مقدمه
بخش اول: معرفی محصول
-1-1 نام و کد محصولات آیسیک
-1-2 شماره تعرفه گمرکی
-1-3 شرایط واردات محصول
-1-4 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)
-1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
-1-6 معرفی موارد مصرف و کاربرد
-1-7 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
-1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
-1-10 شرایط صادرات
بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا
-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
-2-2 بررسی وضعیت طر حهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال 1385
-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون
-2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال 1385
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی
-3-1 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور
-3-2 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول
-3-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت
-3-4 برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن
-3-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
-3-6 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
-3-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
-3-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
-3-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید


جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد