مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

کتاب تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

برخی بر این باور اند که عسل های فروشی در بازار و فروشگاه ها کاملا طبیعی بوده و انسان در به وجود امدن آن ها هیچ نقشی به جز بسته بندی ندارد. اما امروزه برخی از افراد سودجو عسل طبیعی را به عسل تقلبی (فرآیند تولید و اضافه کردن مواد دیگر) تبدیل می کنند و آن را به فروش میرسانند. عسل های تقلبی به علاوه بر این که برای بدن سلامتی ندارند باعث می شوند دچار بیماری نیز شوند. در این کتاب شما با راهکارهای شناخت عسل طبیعی و هم چنین فواید عسل، فرآیند تولید، نحوه مصرف آن نیز آشنا خواهید شد.

فهرست
مقدمه
چگونگی ترشح شهد گل و تبدیل آن به عسل طبیعی
ملاک انتخاب عسل خوب چیست؟
شکرک زدن نشانه نامرغوب بودن عسل نیست
چگونگی تشخیص عسل طبیعی بلوری شده از شبه عسل تقلبی شکرک زده
علت شکرک نزدن عسل های موجود در بازار چیست؟
طریقه مصرف عسل طبیعی
محصولات زنبور عسل و نحوه گردآوری آنها
عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق می باشد!!!
ترکیبات عسل طبیعی
گونه های مختلف عسل
گرده گل
انواع عسل طبیعی بر اساس منطقه
توصیه هایی به مصرف کنندگان عسل
شگفتی های عسل و زنبور عسل
ویژگی های منحصر به فرد عسل در یک نگاه


جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد