مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

پاورپوینت روش سنجش نسبت درصد چربی شیر

برای رشته صنایع غذایی
فرمت: Powerpoint
تعداد اسلاید: 43
حجم فایل: 26 کیلوبایت

فهرست مطالب پاورپوینت

دسته اول: روشهای حجمی
دسته دوم: روشهای وزنی
دسته سوم: روشهای طیفی
1- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
1-چربی سنج
2-سانتریفوژ
3-وسائل اندازه گیری
4- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
2- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها

جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد