مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله ای در مورد گیاه شیرین استویا

قیمت: 2500 تومان


مقاله ای کامل درباره گیاه شیرین استویا
در 11 صفحه


چکیده:

استویا Stevia rebaudiana Bertoni، گیاهی از تیره مرکبان Compositae، علفی و حساس به سرما ست. گیاه دارای برگهای کوچک است که به صورت متناوب روی ساقه قرار گرفته اند. بهترین دمای رشد این گیاه 30-15 درجه سانتیگراد است. با کوتاه شدن روز و سرد شدن هوا شرایط گلدهی فراهم می شود. گلها کوچک، سفید و در قسمت میانی بنفش کمرنگ اند که به صورت خوشه ای روی ساقه ظاهر می شوند. این گیاه خود ناسازگار است و گرده افشانی گلها توسط باد و حشرات انجام می گیرد. گرده گلهای آن می تواند بسیار آلرژی زا باشد. دانه آن یک فندقه کوچک سبک و کرکدار است که توسط باد جا به جا می شود. ازدیاد گیاه در طبیعت عمدتآ از طریق بذر صورت می گیرد (3,5). 

 

مقدمه


مصارف غذایی گیاه شیرین استویا


تاریخچه


خواص شیرین کنندگی قند استویا


انواع استویا


روش تولید محصول


ارزش اقتصادی تولید استویا


فرآورده های استویا و تولید کنندگان فرآورده های رژیمی در آمریکا


انواع استویا


امکان کشت گلخانه ای استویا در ایران

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد