مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

ترجمه مقاله فشرده سازی داده (اطلاعات)

ترجمه مقاله فشرده سازی داده ها (اطلاعات)

  • عنوان انگلیسی مقاله: Data compression
  • عنوان فارسی مقاله: فشرده سازی اطلاعات
  • طبقه بندی موضوعی: کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه: 84
  • لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود

چکیده ترجمه

در دهه گذشته استفاده از فشرده سازی داده فراگیر شده است. از mp3 پلیرها گرفته که هدفن آن ها بیشتر در گوش جوانان (و همچنین افراد میانسال) قرار دارد تا تلفن همراه، DVD ها، و تلویزیون دیجیتال، فشرده سازی داده ها تقریبا جزء لاینفک فناوری اطلاعات به شمار می آید. وارد شدن این فشرده سازی داده ها در زندگی روزمره مان اشاره ای به میزان پیشرفت فناوری دارد. پیشرفت ها در این حقیقت بازتاب داده می شود که تفاوت هایی بین این مقاله و چاپ قبلی آن نسبت به نسخه اول و دوم وجود دارد. در چاپ دوم، ما تکنیک های جدید را اضافه کردیم که از زمان چاپ اول این مقاله، توسعه یافته است. در این چاپ هدف ما بیشتر مد نظر قرار دادن موضوعات مهمی همانند فشرده سازی صوتی می باشد، که به اندازه کافی در چاپ دوم مد نظر قرار داده نشده است. در طی این زمان چنین حوزه هایی متوقف نشده و تلاش کرده ایم تا اطلاعاتی در مورد پیشرفت های جدید ارائه دهیم. ما فصل جدید را در مورد فشرده سازی صوتی اضافه کردیم (که شامل توصیف الگوریتم mp3 می باشد). همچنین اطلاعاتی را در مورد استانداردهای جدید همانند استاندارد کدگذاری ویدئو و استانداردهای تصویری جدید اضافه کردیم. ما بعضی از موضوعات موجود در این مقاله را مد نظر قرار داده ایم، و در مجموع تکنیک های متنوع کارآمد فشرده سازی تصاویر و استانداردهایی را در یک فصل مجزا جمع آوری کردیم، و تعدادی از فصل های را به روز کرده، و اطلاعاتی را اضافه کرده ایم که احتمالا می بایست از ابتدا قرار می دادیم.

با این وجود، تمام این موارد مقاله را پربارتر کرده است. به هر حال، هدف همچنان یکسان می باشد: که عبارتست از معرفی فن و علم فشرده سازی داده. توضیحات آموزشی در مورد بیشتر تکنیک های فشرده سازی رایج به دنبال این توضیح که چگونه این تکنیک ها برای فشرده سازی تصویر، گفتار، متن، صوت و ویدئو مورد استفاده قرار می گیرد، داده می شود. با مد نظر قرار دادن سرعت پیشرفت در این حوزه، به نظر می رسد که روش های جدید وجود دارد که در این مقاله نشان داده نشده است. برای اینکه شما را از این پیشرفت ها آگاه کنیم، ما در فواصل معین موضوعات بروز شده ای را از سایت http://www.mkp.com نشان می دهیم.

مخاطب

اگر شما در حال طراحی سخت افزار یا اجرای نرم افزار الگوریتم فشرده سازی می باشید، یا نیاز به مشورت با افرادی که در چنین طرح هایی فعالیت می کنند دارید، یا در توسعه برنامه کاربردی چندرسانه ای فعالیت دارید و دارای پیشینه ای در مهندسی کامپیوتر یا الکترونیک یا علوم کامپیوتر دارید، این مقاله برای شما مفید می باشد. ما همچنین مثال های زیادی را برای خودآموزی قرار داده ایم. همچنین بحث هایی را در مورد استانداردهای چندرسانه ای مختلف مطرح کرده ایم. هدف فراهم کردن تمام جزییاتی که برای اجرای استانداردها مورد نیاز می باشد نیست، بلکه هدف فراهم کردن اطلاعاتی می باشد که به شما کمک می کند تا بتوانید به درک و پیروی از معیارهای استاندارد بپردازید.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 6.00 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل

مقالات مشابه

فشرده‌سازی فایل‌های تصویری-1822
اطلاعات فایل نویسنده: مهدی رضایی دسته بندی: پاورپوینت قیمت: 4000 تومانفرمت : ppt قابل ویرایش می باشد تعداد اسلاید:40 خلاصه ای از متن : •فشرده سازی (Compression)، پردازشی است که با حذف اطلاعات اضافی، داده ها را به علایم دیجیتالی کاهش می دهد. •فشرده سازی (Compression)، پردازشی است که با حذف اطلاعات اضافی، داده ها را به علایم دیجیتالی کاهش می دهد. این پردازش بسته به پهنای باند مورد نیاز برای انتقال داده ها و میزان فضای ذخیره سازی، آن را کاهش می دهد. اطلاعات دیجیتالی را می توان در هر نوعی که باشد، فشرده کرد. کاهش پهنای باند ...
ترجمه مقاله پس پردازش تصویر رادیولوژی دیجیتال
عنوان انگلیسی مقاله: Image Postprocessing in Digital RadiologydA Primer for Technologists عنوان فارسی مقاله: پس- پردازش تصویر رادیولوژی دیجیتال دسته: پزشکی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 31 دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله چکیده ترجمه این مقاله در ارتباط با چندین مفهوم در مورد پس پردازش تصاویر می باشد که در تصویربرداری دیجیتالی علم پزشکی معمول می باشند. در ابتدا انگیزه های مربوط به بهبود کیفیت تصاویربرداری دیجیتالی توصیف می شود که به دنبال آن دلایلی در ارتباط با درک فعالیت های پس پردازش این تصاویر که در فرایند رادیولوژی بسیار معمول ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد