
چکیده ترجمه
این تحقیق به معنای بهبود فقدان از پردازش توان گیری کارکنان و هم چنین کاهش حس منحصر به فرد و تکی درسطح نظارتی توسط فاز منطقی و روشهای پردازش تحلیلی مراتبی می باشد. در این تحقیق سعی می شود که ویژگی ها و خصوصیات مناسب با مهارتهای حرفه ای و کلیدی را با اطلاعات کافی از طریق آمار بدست آورند و آنالیزی از پردازش مراتب تحلیلی برای پیش بینی پردازش نیروی تازه (توان گیری) منطقی صورت گیرد گه بر اساس نتیجه معیار چند گانه فازی صورت می گیرد.
هدف از این مقاله انتخاب مدل درست و مبنی بر شایستگی می باشد. نتایج بدست آمده نشانگر ایجاد مدل معیار چندگانه فازی می باشد. راه حل درست و واقعی برای از بین بردن کاستی های توان گیری و سازمانها با اطلاعات بیشتر در تصمیم گیری می باشد.
کلمات کلیدی
- AHP
- فازمنطقی
- ضوابط چندگانه
- تصمیم گیری موجود
- توان گیری کارکنان
مقدمه
منبع انسانی یکی از اجزای مهم در برنامه های کاربردی چند منظوره و رقابت از آن در مقایسه با استعدادهای متفاوت بین آنها می باشد. بیشتر مدیران سازمانها امیدوار به پیدا کردن داوطلبان مناسب هستند. این امر به معنای آن است که کارکنان توان گیر یکی امر مهمو لازم برای آنها محسوب می شود. به هر حال این یک فعالیت خیلی گران به شمار می آید که نیازمند زمان و بها زیادی است.
اطلاعات فایل
- فرمت: zip
- حجم: 0.28 مگابایت
- شماره ثبت: 411

مقالات مشابه
- ترجمه مقاله ارزیابی کارکنان با پردازش تحلیلی
- عنوان انگلیسی مقاله: Design Performance Appraisal Application for University Employee with Analytical Hierarchy Process and Fuzzy عنوان فارسی مقاله: استفاده از برنامه کاربردی و مشخصات طراحی، کارایی و ارزیابی برای کارکنان دانشگاه با پردازش تحلیلی ساختار داده های مراتبی و فازی (نامعلوم) دسته: فناوری اطلاعات و کامپیوتر – مدیریت فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله چکیده ترجمه امروزه فشار رقابتی و تغییرات در سازمانها به طور مستمر باعث بهبودی و پیشرفت کیفیتی عملکرد کارکنان شده است. بیشتر سازمانهای ما مواجه با تلاشهای ارزیابی و کارایی با تواناییهای ...
- مدل ارزیابی عملکرد به روش تاپسیس فازی
- عنوان انگلیسی مقاله: A performance evaluation model by integrating fuzzy AHP and fuzzy TOPSIS methods عنوان فارسی مقاله: مدل ارزیابی عملکرد از طریق ادغام روش های تحلیل سلسله مراتبی فازی و روش تاپسیس دسته: مهندسی صنایع فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 23 لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود چکیده ترجمه تحقیقات مربوط به تصمیم گیری چند ضابطه ای (MCDM) با سرعت زیادی رو به پیشرفت بوده و به عنوان یک حیطه پژوهشی قابل توجهی در ارتباط با مسائل تصمیم گیری پیچیده می باشد. هدف مقاله این است تا به بررسی مدل ...