مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

ترجمه مقاله تخریب نوری آمین های حلقوی به وسیله کاتالیزور نوری Ag-TiO2

ترجمه مقاله تخریب نوری آمین های حلقوی به وسیله کاتالیزور نوری Ag-TiO2

  • عنوان انگلیسی مقاله: Photodegradation of Aromatic Amines by Ag-TiO2 Photocatalyst
  • عنوان فارسی مقاله: تخریب نوری آمین های حلقوی به وسیله کاتالیزور نوری Ag-TiO2.
  • دسته: شیمی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

تخریب فتوکاتالیزور ارتو، پارا و متا نیتروانیلین ها به وسیله تعلیق Ag-TiO2 مورد بررسی قرار گرفت. اثر برخی از پارامترها نظیر مقدار کاتالیزور نوری، زمان تابش نور UV، سرعت جریان O2، pH و درجه حرارت ویژه کاتالیزور نوری نیز مورد بررسی قرار گرفت. تخریب آمین ها کوچک بود وقتی که واکنش در غیاب کاتالیزور نوری انجام شد و قابل اغماض بود در زمانیکه در غیاب پرتو UV انجام شد. سرعت تخریب مشتقات انیلین با افزایش O2 موجود در سیستم کاهش می یابد. اثر pH نشان داد که تخریب مؤثر در شرایط قلیایی اتفاق افتاد. تخریب سینتیک های این آمین های حلقی می تواند به وسیله معادله لانگموئر-هینشلوود شرح داده شود و قانون مرتبه شبه اول را نشان می دهد.

کلیدواژه: تخریب نوری، مشتقات انیلین، آمین های حلقوی، کاتالیزور نوری Ag-TiO2

مقدمه

انیلین ها و مشتقاتشان به عنوان ترکیبات سمی و سرطان زا شناخته می شوند. این ترکیبات اغلب هم در پساب های گیاهان تحت اعمال فاضلاب و هم در آب های سطحی دیده می شوند. موارد استفاده مهم زراعی مشتقات انیلین عبارتند از علف کش ها، قارچ کش ها، حشره کش ها، مواد دفع حیوانات و برگ کش ها. رنگ لیست های شاخص نشان می دهد که بالغ بر 700 رنگینه از مشتقات انیلین بدست می آید. اخیرا’ توجه روزافزونی به حذف این ترکیبات حلقوی از محیط زیست مبذول شده است.

فرایندهای پیشرفته اکسیداسیون روش های جایگزین برای تخریب کامل مواد آلاینده هستند. فرایندهای پیشرفته اکسیداسیون دربرگیرنده سیستم های کاتالیز نوری نظیر ترکیب یک نیمه رسانا و پرتو UV هستند. TiO2 به میزان گسترده مورد استفاده قرار گرفته است به خاطر ویژگی های مطلوب گوناگونش نظیر هزینه کم، فعالیت کاتالیز نوری بالایش، فعالیت شیمیایی و سمی نبودنش. با این حال کاربردهایش به دلایلی همچون کارامدی پائین استفاده از فوتون و نیاز به منبع تحریک قدرتمند UV محدود شده است. یک راه برای حل این مشکلات اصلاح کاتالیزورها به وسیله ناخالص ساختن انها با فلزات گوناگونی نظیر Ag، Pt، Fe، Au و غیره می باشد.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.53 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

مقالات مشابه

سنتز مشتقات کینوکسالین با استفاده از لوئیس اسیدها
عنوان پایان نامه: سنتز مشتقات کینوکسالین با استفاده از لوئیس اسیدها فرمت: doc به زبان فارسی – (با فرمت word) تعداد کل صفحات: 102 کلمات کلیدی مشتقات کینوکسالین لوئیس اسیدهای FeCl2.4H2O، PbCl2 MgSO4.7H2O اکینومایسین لوومایسین اکتینولیوتین دی کتون های آروماتیک و ارتو فنیلن دی آمین ها حلال اتانول تراکم آریل 2 1- دی آمین چکیده مشتقات کینوکسالین طبقه مهمی از ترکیبات حاوی نیتروژن هستند و به طور وسیع در رنگ ها، داروها و مواد فوتوشیمیایی/ الکتریکی به کار می روند. حلقه کینوکسالین بخشی از ساختار آنتی بیوتیک هایی نظیر اکینومایسین، لوومایسین و اکتینولیوتین را تشکیل می دهد. تا کنون ...
بررسی اجزای سیستم های انتقال در فیبر نوری
اجزای سیستمهای انتقال در فیبرنوری: 1- منابع (فرستنده های نوری) 2- فیبرهای نوری 3-آمپلی فایرهای نوری 4-آشکارسازها (گیرنده های نوری) دسته بندی: مهندسی » مهندسی برق و الکترونیک تعداد مشاهده: 401 مشاهده فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 60 حجم فایل: 2,378 کیلوبایت اجزای سیستمهای انتقال در فیبرنوری: منابع (فرستنده های نوری ( فیبرهای نوری آمپلی فایرهای نوری آشکارسازها (گیرنده های نوری ( یک منبع نوری که توسط سیگنال الکتریکی حاوی پیام مدوله می شود (E/O) و وارد یک فیبر با میرایی وپاشندگی کم می گردد و گیرنده نوری (O/E) دوباره سیگنال نوری را به ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد