مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی 2

ظرفیت: 750 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. در ایران، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است. برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می گرفته است. پس از آن، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید. جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه، روشهای نوین عمل آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد. با توجه به اینکه، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان، نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی رب گوجه فرنگی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد. در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود. در بخش بازار کار، تمام عوامل مؤثر بر تولید مطلوب و عرضه و فروش محصول بررسی شود تا سهم بیشتری از بازار در اختیار گرفته شودبیان ماموریت کسب و کار:مأموریت این طرح اشتغالزایی مناسب، کیفیت عالی تولید و رقابت کیفی و نرخی با دیگر رقباست. مهمترین اصل این طرح 3 عنصر سرمایه گذاری بهتر، کیفیت محصول و اشتغالزایی است.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی مونتاژ و تولید تابلو برق (فشار قوی و ضعیف)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
برق یکی از صنایعی است اگر نتوان گفت بیشترین بازار را در جهان به خود اختصاص داده است ولی با اطمینان کامل می توان یکی از صنایع مهم در جهان می باشد. در حال حاضر بیشترین بازار کار را در رشته های برق سیستم های قدرت به خود اختصاص داده اند که در این رشته ها یکی از مهمترین مشاغلی که درکشور های بزرگ دنیا وجو دارد صنعت تابلو سازی مدارهای فرمان و قدرت می باشد که توانسته بازار خوبی را برای افراد ایجاد کند، زیرا تمامی کارخانجات و اداره ها و موسسات و حتی ساختمانهای بزرگ و کوچک به این صنعت نیازمندند. امروزه در شهرهای بزرگ و کوچک کارگاها و شرکتهای زیادی مشغول به کار می باشند که توانسته اند افراد زیادی را از نظر شغلی تامین کنند و این صنعت روز به روز پیشرفته تر می شود تا جایی که سیستم های کنترل میکانیکی در تابلوهای برق کم کم از رده خارج می شوند و سیستم های هوشمند (PLC) توانسته بازار کار را در دست بگیرند و کشور ما نیز در حال توسعه در این زمینه ها می باشد ولی هنوز تمامی کارخانجات و شرکتها نتوانسته اند این سیستم جدید را بر رویدستگاه ها و وسایل خود پیاده کنند زیرا در کشور ما متخصصان زیادی در این زمینه وجود ندارند ولی چندین شرکت و کارگاه اقدام به تولید این نوع تابلوهای سیستم هوشمند کرده اند.

فهرست
تابلوهای فشار متوسط
تابلوهای تولیدی شن و ماسه
تابلوهای وسایل اندازه گیری
مراحل کلی ساخت تابلو
خلاصه طرح
مشخصات سرمایه گزاری طرح
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
بررسی مصارف متنوع و گسترده انواع لوله های پلی اتیلن مستلزم شناسائی کلی آنها نسبت به ویژگیها، مشخصات فنی و مواد تشکیل دهنده خواهد بود که در این راستا، شناسائی استانداردهای ملی و جهانی از اهمیت خاصی بر خوردار می باشد. تعیین جایگاه محصولات مذکور در میان سایر انواع لوله های موجود (کالاهای رقیب) نیز می تواند در زمینه تحقق هر طرحی اهمیت داشته باشد که لازم است در بررسی های اولیه مربوط به آن موردتوجه قرار گیرد. انجام مطالعات بازار و بررسی ماهیت محصول از جهت مصارف داخلی و پتانسیل صادراتی نیز می تواند راهگشای مطمئنی برای انجام مطالعات دقیق تر و در نهایت احداث چنین واحدهایی باشد که به دلیل مستقل بودن طرح از زمان و مکان معین، تنها ملاحظات کلی مربوط به آنها مد نظر خواهد بود.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی 1

ظرفیت: 500 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. در ایران، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است. برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می گرفته است. پس از آن، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید. جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه، روشهای نوین عمل آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد. با توجه به اینکه، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان، نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی و آموزشی تولید استون

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
استن یک ماده شیمیایی بسیار مهم می باشد که در ساخت مواد شیمیایی با ارزش دیگر به کار می رود و همچنین به عنوان یک حلال مورد استفاده قرار می گیرد. استن به دو روش تهیه می گردد که عبارتند از:

از ایزوپروپیل الکل
از تخمیر ملاس
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل

ظرفیت: 1000 کندو

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می شوند. عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K)، اسیدهای آلی (اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک) و پروتئین ها بوده و می تواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی (به ازای هر یکصد گرم) تولید نماید. از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون، در مورد معجون فلاسفه (تهیه شده با عسل) می نویسد:«... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می کند، عسل، خوراکی است که جوانی را جاویدان می سازد، حافظه را نیرو می بخشد و گذشته را در خاطره زنده می کند، اندیشه را پاک و زبان را می گشاید.»کله موارد مطروحه، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود. طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها می شود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام می پذیرد. در مناطق گرمسیر حتی می توان از هر کندو یک بچه کندو گرفت. با اجرای این طرح، علاوه بر کسب سود مناسباقتصادی می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی ایجاد پورتال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
قطعا مطلع هستید که اولین بار شبکه غیر محلی در سال 1960 توسط آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته سازمان دفاع آمریکا با نام «آرپانت» متولد شد. در آن زمان تنها هدف از طراحی این شبکه حول این محور بود تا هر کامپیوتر به کامپیوتر دیگری متصل شود و پیام های ارسالی بتوانند از یک نقطه شبکه به هر نقطه دیگر، از مسیرهای مختلفی بگذرند که با گذشت زمان و ارتباط این شبکه با چندین شبکه ارتباطی دیگر مفهوم جدی تری به نام اینترنت به وجود آمد. احتمالا آن زمان کمتر کسی باور می کرد که این شبکه به چنان عظمتی دست می یابد که مدیریت و کنترل آن چه در بخش مدیریتی و چه در بخش فنی نیاز به هزینه و متخصصین ویژه ای خواهد داشت. اما با نظریه World Wide Web که امروزه میلیون ها بار اطلاعات اینترنت توسط انواع مروگرها به دست میلیون ها کاربر اینترنت مرور می شود علم اینترنت پا به مرحله جدیدی گذاشته است. مرحله ای پیچیده با کاربری فوق العاده آسان که همین آسان بودن دسترسی بعضا برخی از کاربران را به اشتباه می اندزد که وب همان اینترنت است! هدف از نظریه World Wide Web چیزی نبود جز دسترسی آسان و سریع به خدمات و محتویات اینترنتی از طریق یک Application خاص با قابلیت های مشخص که با ورود این Application ها گام جدید تری در عرصه سرویس دهی اینترنتی و نیز طبقه بندی اطلاعات در اینترنت به وجود آمد و این رقابت تا جایی رسید که کیفیت، ظاهر و امنیت مرورگر ها نیز برای کاربران مهم تلقی شد و بازار گرمی را برای سازندگان مرورگرها به وجود آورد. گسترش اطلاعات و سرویس دهی اینترنتی توسط وب سایت ها چنان رشد چشمگیری داشته است که بعید است کسی نام تمامی وب سایت های موجود در اینترنت را از حفظ باشد چرا که می بایست هر روز نام های کوتاه و بلند 20000 سایت جدید را به خاطر بسپارد! از آنجایی که با حیات وب، کاربری آسان انگیزه اصلی کاربران اینترنت جهت استفاده از این شبکه می باشد پس قطعا دور از ذهن است یک کاربر اینترنتی راضی شود برای استفاده از چندین خدمات مورد نیازش هر روز به چندین سایت سرکشی کند و برای استفاده از آنها مجبور به ثبت نام های تکراری و نیز محافظت از چندین شناسه و رمز عبور متفاوت باشد، از همین رو وب ناخواسته به نسل جدیدی از سرویس دهی رسید که امروزه همگی آنرا با نام وب پورتال می شناسند.
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی ساخت و ساز پنجره

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

فهرست

فصل اول معرفی پنجره
پنجره چیست؟
آلومینیوم چست؟
آلومینیوم در دنیا
شکوفایی صنعت آلومینیوم در خاورمیانه
احداث بزرگترین کارخانه آلومینیوم جهان
درب و پنجره های آلومینیومی
فصل دوم معرفی شرکت رنگین پروفیل کویر
تاریخچه
مساحت کارخانه در شاهرود و وضعیت ساختمانی دفتر مرکزی در تهران
تجهیزات و دستگاه
انواع محصولات تولیدی
پروژه های انجام شده
پروژه های دولتی
بیمارستانها
مسکونی
سیستم درب و پنجره های گرمابند (Thermal break)
برنامه های طرح توسعه
فصل سوم تحلیل رقابتی صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم
کالاهای جایگزین در صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی چمن کاری (کارورزی رشته کشاورزی)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
منطقه 19 شهرداری تهران: در منتها الیه جنوبی شهر تهران واقع گردیده است و در جاورت ناطق 16، 17، 18، 20می باشد. این منطقه از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله های تعددی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از: خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد لتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی. از جمله اماکن شاخص منطقه نیز می توان به کوره های آجر پزی، میدان تره بار مرکزی شهر تهران و بهشت زهرا و مرقد مطهر امام راحل (ره) و مرکز خرید و فروش همگانی خودرو اشاره نمود.

فهرست
مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران
تعریفی از چمن و چمن کاری
خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن
خاکریزی
رگلاژ
تسطیح
غلطک زنی
ماله کشی
بذرپاشی
کود پاشی
ابیاری روزمره
عکسهایی از چمن و چمن کاری
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی صنایع غذایی: تولید نان لواش

ظرفیت: 300 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. در ایران، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است. برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می گرفته است. پس از آن، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید. جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و به علاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده می گردد. با توجه به اینکه، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان، نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
ادامه مطلب ...

دانلود نمونه سوالات آزمون های استخدامی بانک گردشگری

مواد امتحانی موجود در این بسته
300 نمونه سوال زبان و ادبیات فارسی (همراه با پاسخنامه)
300 نمونه سوال ریاضی و آمار (همراه با پاسخنامه)
300 نمونه سوال معارف اسلامی (همراه با پاسخنامه)
300 نمونه سوال فناوری اطلاعات و کامپیوتر (همراه با پاسخنامه)
200 نمونه سوال هوش و استعداد (همراه با پاسخنامه)
300 نمونه سوال زبان انگلیسی (همراه با پاسخنامه)
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی سیستم توزیع برق در شرکت فولاد

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
برق کارخانه از طریق پست 230 KV شهرستان میانه تامین شده و به 63 KV تبدیل می گردد و از طریق خط انتقال 63 KV دو مداره به پست 63 KV کارخانه انتقال می یابد در پست 63 KV ولتاژ از طریق دو دستگاه ترانسفورماتور به ولتاژ 6.6 KV تبدیل می گردد و به ترانسهای توزیع جهت تبدیل به ولتاژ 6.6 KV / 400 V, 600 V انتقال می یابد. در کارخانه فولاد آذربایجان میانه دو نوع موتور به کار برده شده است که عبارتند از:
1- موتورهای DC تحریک جداگانه برای محرک استندهای خط نورد به کار برده می شود.
2- موتورهای AC سه فاز برای محرک رولرهای شارژ کوره، دشارژ کوره، لوپرها، پمپ های آب، کمپرسور باد، موتورهای مبدل فرکانسی برای دورهای متغیر مانند رولرهای خروجی خط نورد و موتورهای جرثقیل ها و .... به کار برده شده است.

فهرست
مقدمه
تاریخچه کارخانه
شرح مختصری از فرآیند تولید و ظرفیت کارخانه
واحدهای کارخانه
دیاگرام تک خطی برق کارخانه
ادامه مطلب ...

سمینار (پاورپوینت) اثرات زلزله بر ساختمان‌های بتن مسلح

فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با نرم افزار Microsoft PowerPoint

فهرست
کلیات
ساختمان های بتن مسلح
نقش دال های کف ودیوارهای مصالح بنایی
ماهییت دینامیکی زلزله
سلسله مراتب مقاومت
چگونگی مقاومت تیرها در مقابل زلزله
چگونگی مقاومت ستون ها در مقابل نیروی زمین لرزه
چگونگی مقاومت اتصالات تیرستون درهنگام نیروی زمین لرزه
چرا ساختمان هایی که درطبقه همکف فضای خالی دارند درزلزله آسیب پذیرتر هستند.
چرا ستون های کوتاه در زمین لرزه بیشتر آسیب می بینند.
چرا ساختمان های با دیوار برشی در مناطق زلزله خیز مناسب است.
ادامه مطلب ...

پاورپوینت کالباس و سوسیس حرارت دیده

فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با نرم افزار Microsoft PowerPoint

چکیده
تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.

فهرست
کالباس های حرارت دیده
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده
1- گوشت
2- چربی
3- نمک
4- املاح اسیدهای خوراکی
5- فسفات ها
6- امولسیفایرها Emulsifier
7- پروتئین های بیگانه
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید ضد زنگ

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
ضد زنگ جهت جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی در سطح داخلی یا خارجی فلزات، استفاده میگردد. این مواد ممکن است با بازدارندگی دائمی یا با ایجاد یک پوشش موقت سبب جلوگیری از خوردگی فلزات خصوصاً آهن، گردند. تعداد فرمول بندیهای ضد زنگ موجود برای فولاد ساختمانی بسیار زیاد است. با این وجود، در این طرح مواد شیمیایی ضد زنگ که بر پایه وینیلیدین کلراید (Vinylidene Chloride) ساخته می شوند و یکی از بهترین مواد ضد خوردگی با پایداری زیاد محسوب می شود، مورد بررسی، و تولید صنعتی آن مد نظر قرار گرفته است.
خصوصیات: وینیلیدین کلراید خالص یک مایع سیال بی رنگ، با بوی خوش می­باشد. نقطه ذوب آن 198 تا 205 درجه سانتیگراد می­باشد، که بستگی به خلوص آن دارد. این ماده در مقابل آب، روغن و چربی بسیار مقاوم است.
ادامه مطلب ...

دانلود مقاله تناسبات در معماری ایرانی (بناهای مسکونی)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
در این مقاله ابتدا با تعاریف، انواع و کاربردهای مقیاس آشنا می شویم. در ادامه عناصر و اصول کلاسیک معماری ایران را بررسی می کنیم. سپس پیرامون تناسبات طلایی و انسانی در معماری صحبت می کنیم و پیمون در ایران و کن در ژاپن را معرفی می کنیم همچنین با لوکوربوزیه و سبک کارش آشنا می شویم و در پایان گذری بر تاریخ معماری و شهرسازی ایران داریم.

فهرست

اصول کلاسیک معماری ایران ... ... ... ... ... ... 10

شناخت معماری سنتی ایران ... ... ... ... ... ... 22
ادامه مطلب ...

پایان نامه طراحی و پیاده سازی ربات میکروماوس

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: طراحی و پیاده سازی ربات میکروماوس
دسته: مهندسی تکنولوژی برق قدرت
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 42
________________________________________________________
مقدمه
بسیار خوشحالم که خداوند کمک کرد که بتوانم روی پروژه ای کار کنم که واقعا از ته قلب کارکردن روی این زمینه و زمینه های مشابه را دوست داشتم و از علاقه مندی های تمام دوران زندگی ام بوده است، هرچند که در این مسیر سختی ها و مشکلاتی هم وجود داشت اما خواستن توانستن است، و من هم توانستم به آرزویم یعنی ساخت ربات میکروماوس برسم.
و از استاد گرامی ام آقای مغانی نهایت تشکر را دارم که این توفیق اجباری را نصیب بنده فرمودند و در سراسر کار و در کنار همه این مشکلات همراه و یاور اینجاب بودند.

چکیده
آنچه پیش روی شماست، نگارش تجربه بنده در زمینه کار روی ربات میکروماوس و تمام چیزهایی است که از ساخت این ربات و شرکت در مسابقه pnuopen 2013 به دست آورده ام، امیدوارم این چند صفحه کوتاه که از تمام کارهای انجام شده از آغاز کار تا تکمیل تمام پروژه یعنی ساخت یک ربات میکروماوس است بتواند اطلاعاتی هر چند کوچک به دانسته های شما اضافه کند و بتواند باعث علاقه مندی شما در زمینه رباتیک و اللخصوص نوع میکروماوس باشد.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید پودر و پلیت یونجه با تکنولوژی بالا

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

فهرست
معرفی محصول
یونجه (Lucern)
گیاه شناسی یونجه
نامهای غربی یونجه
کشت یونجه
طرق کشت
آبیاری یونجه
برداشت یونجه
ارقام مختلف یونجه های ایرانی
رقم همدانی
رقم یزدی
رقم بمی
رقم بغدادی
ارقام مختلف یونجه در دنیا
نام و کد محصول (آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
ادامه مطلب ...

سمینار (پاورپوینت) تصفیه آب و فاضلاب

فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با نرم افزار Microsoft PowerPoint

فهرست

اهدف کلی تصفیه فاضلاب
انواع فاضلاب
فاضلاب خانگی
مشخصات فاضلاب خانگی
فاضلاب صنعتی
تفاوتهای میان فاضلاب صنعتی و خانگی
تشابه فاضلاب های صنعتی
آلودگی موجود در فاضلابهای صنعتی
فاضلاب های ناشی از سیلاب ها
تصفیه فاضلاب
تصفیه بیولوژیک هوازی
تصفیه بیولوژیک بی هوازی
آزمایش های فاضلاب
شاخص های آلودگی آب و فاضلاب
تعریف BOD
مقدار BOD به عوامل زیر وابسته است
منحنی تغییرات BOD
اکسیداسیون مواد آلی کربن دار
اکسیداسیون ترکیبات آلی ازت دار
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید روغن زیتون

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید روغن زیتون است. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود. 151 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر. 411 میلیارد تومان و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 7.97 میلیارد تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت کمتر از 8 ماه برگشت می یابد. لیکن برآورد های اقتصادی به شدت تابع قیمت فصلی مواد اولیه می باشد و توانایی رقابت با شرکت های دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است. احداث واحد در استان هایی نظیر گیلان و گلستان و مازندران و زنجان و قزوین و خوزستان و فارس که از نقطه نظر راه های ارتباطی و امکانات شهرک های صنعتی و بعلاوه نزدیکی به باغات زیتون و تهیه زیتون با حداقل هزینه حمل ونقل، پیشنهاد می شود.
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کارآموزی اصول کار سنسور

عنوان کامل گزارش کارآموزی: اصول کار سنسورهای اثر هال (مگنتواستریکتیو و مگنتورزیستیو)

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
به طور کلی موقعیت سنجی از روش های مختلف زیر قابل حصول است:خازنی، جریان یورشی، نوری، مقاومتی، سونار، لیزری، پیزوالکتریک، القایی، مغناطیسی. سنسور های مغناطیسی برای بیش از 2000سال است که در حال استفاده می باشند. کاربرد اخیر سنسورهای مغناطیسی در رهیابی یاناوبری (Navigation) می باشد. سنسورهای مغناطیسی از آهنربای دائمی و یا آهنربای الکتریکیِ تولید شده از جریان ac و dc استفاده می کند. سنسورهای مغناطیسی، به طور کلی، بر میدان مغناطیسی عمل می کنند و ویژگیهای آنها تحت تاثیر میدان مغناطیسی تغییر می کند. از ویژگیهای این سنسورها غیر تماسی بودن (Noncontact) آنهاست. در آنها هیچ اتصال مکانیکی میان قسمت های متحرک و قسمت های ثابت وجود ندارد. این خاصیت منجر به افزایش طول عمر آنها شده است. علاوه بر این لغزش قسمت های متحرک بر هم، در دیگر سنسورها مثل پتانسیومتر باعث ایجاد نویز می شود، که این مشکل در سنسورهای مغناطیسی رفع شده است.
ادامه مطلب ...

دانلود طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم از مواد ضایعات نساجی

ظرفیت: 150 تن در سال

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطکاکی استفاده می شود. از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریک استفاده می گردد و نخ های ضخیم نیز معمولا برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به کار می رود. برای تولید این نخ ها از الیاف طبیعی و مصنوعی و مخلوط آنها و نیز الیاف مخلوط حاصل از ضایعات نساجی استفاده می گردد. فتیله های حاصل از از ماشین کاردینگ، ورودی دستگاه را تشکیل می دهند. این فتیله ها ابتدا توسط یک جفت غلطک تغذیه وارد قسمت کاردینگ می گردند. سیلندر کارد که از پوشش سوزنی برخوردار است موجب می گردد که الیاف از یکدیگر جدا شده و به صورت رشته رشته درآیند. رشته های ایجاد شده توسط نیروی گریز از مرکز کارد و به کمک مکش از کاردینگ جدا شده و به خط جدایی و سیلندر مشبک وارد می گردد. این دو سیلندر مشبک توسط یک تسمه موتور به حرکت درآمده و در یک جهت گردش می نمایند. حرکت هم جهت دو سیلندر موجب می گردد یک نیروی اصطکاکی مکانیکی در خط جدایی ایجاد گردد. این نیروی اصطکاکی باعث می شود که رشته های حاصل از قسمت کاردینگ ابتدا برروی یکدیگر قرار گرفته و سپس به دور هم تابیده گردند. مکیدن هوا از درون شبکه های دو سیلندر مشبک به انجام پروسه و جدا نمودن گرد و غبار و ضایعات از الیاف کمک می کند. به منظور تولید نمودن نخ های مقاوم تر در هنگام تولید نخ با الیاف حاصل از ضایعات نساجی و یا سایر موارد خاص این دستگاه قادر است که یک نخ مغزی بین الیاف قرار داده و الیاف را به دور آن بتاباند. ماشینی که در ریسندگی نخ به روش اصطکاکی مورد استفاده قرار می گیرد بنام ماشین DREF2 نامیده می شود. این دستگاه قادر است که انواع مختلف الیاف طبیعی – نوع و مخلوط آنها با الیاف مصنوعی را تولید نماید. نخ های حاصل از این دستگاه در قسمت خروجی به دور یک بوبین استوانه ای پیچیده می شود. وزن هر بوبین پس از پیچیدن نخ بالغ بر 6 تا 8 کیلوگرم است که مستقیما توسط ماشینهای بافندگی مورد استفاده قرار می گیرد.
ادامه مطلب ...

بررسی روشهای تحلیلی و تجربی ضربه عرضی بر روی صفحات کامپوزیتی

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
ماده کامپوزیت لایه ای، شامل لایه هایی از حداقل دو ماده متفاوت است که توسط باندهایی به هم متصل شده اند. نتیجه روی هم قرار گرفتن لایه ها به منظور ترکیب بهترین خواص تک تک آنها برای ایجاد ماده جدیدی است یا موارد استفاده بیشتر. خواصی که توسط روی هم چیدن لایه ها تقویت می شوند عبارتند از: استحکام سفتی وزن کم، مقاومت در برابر ضربه و غیره. لایه ها می توانند غیر ایزوتروپ باشند. و نیز لایه ها را می توان به نحوی انتخاب نمود که سفتی و مقاومت موردنیاز در طراحی یک سازه حاصل شود. ماده کامپوزیت تقویت شده با الیافی (Fiber-reinforcel composit) material)) که مختصراً (FRCM) نامیده می شود، شامل الیاف هایی در یک ماتریس می باشد. اگر الیاف ها در یک راستای خاص قرار گیرند، ماده غیر ایزوتروپ خواهد بود، یک ورق کامپوزیت لایه ای شامل لایه هایی از FRCM است که در هر لایه، الیاف ها در راستایی متفاوت از راستای الیافها در سایر لایه ها چیده شده اند. این نوع کامپوزیت های لایه ای می توانند به نحوی طراحی شوند تا از نسبت های مقاومت به وزن و سختی به وزن بالایی برخوردار باشند. و نیز طراحی می تواند به گونه ای باشد که ورق لایه ای دارای جهات برتری از مقاومت و سختی تقویت شده باشد. و به این دلایل FRCM، جایگزین مناسبی است به جای مواد سفتی نظیر انواع فلزات در خیلی از کاربردها مانند صنایع هوایی، خودروسازی و تجهیزات ورزشی.

فهرست
پیش گفتار
مقدمه
2-1 کارهای انجام شده در این پروژه
ادامه مطلب ...

ارتباط متغیرهای کنترل راهبردی با اثربخشی شرکتهای فعال در بازار سهام تهران

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

چکیده
پیش بینی ها درباره سده 21 فراوان است. اما در مورد ادامه افزایش مرحله ای فشارهای جهانی شدن که تغییرات بنیادین در مرزهای سنتی کشورها و بازارها به همراه دارد، توافق وجود دارد. جهانی شدن فرصتهای با سخاوتی خلق خواهد کرد، از سوی دیگر چالشهای مهمی نیز برای کشورها و مدیران اجرایی در بر خواهد داشت. چشم انداز رقابت جهانی، قوانین و اصول رقابت جهانی را به چالش وادار خواهد کرد، (شاکر – 1999). ما در جهانی زندگی می کنیم که حدوداً از 200 کشور تشکیل شده است. چه بخواهیم و چه نخواهیم از بعضی جهات، از فعالیتهای آنها تأثیر می پذیریم. در شرایط کنونی نداشتن رابطه با کشورهای دیگر غیر ممکن است. بر اساس آمار «سازمان جهانی تجارت»، در ژوئیه سال 2001 میلادی، 142 کشور عضو آن و 29 کشور مثل روسیه و چین در حال مذاکره برای پیوستن به آن سازمان بوده اند. هر چند پیوستن به سازمان تجارت جهانی اجباری نیست. ولی حداقل تمایل به استفاده از مزایا و فواید آن که سهمش از تجارت جهانی بیش از 90 درصد کل تجارت جهان است، ضرورت عضویت، در آن را اجتناب ناپذیر می کند. با توجه به اینکه پیشرفتهای نظام تجارت جهانی، اثر قاطعی بر محیط کسب و کار دارد، ملاحظه محیط کسب و کار یکی از عوامل مهم، در پایداری و رشد آینده شرکتهای بازرگانی خواهد بود. از طرف دیگر شرکتهای بازرگانی در دنیا به سمت جهانی شدن گرایش گسترده ای یافته اند. شرکتهای ایرانی به ناچار – حداقل در داخل کشور- در مقابل بعضی از آنها قرار می گیرند به طوری که در حال حاضر بسیای از شرکتهای ایرانی از این تقابل در امان نیستند. ایستایی و مقابله دربرابر شرکتهای خارجی یا داشتن موضع تهاجمی نسبت به آنها، مستلزم پاییدن و پویش مناسب محیط و فراهم آوردن ابزار لازم است. به علاوه یکی از هدفهای عمده سیاستهای اقتصادی کشور، رهایی از تکیه بر وابسته بودن به صادرات تک محصولی (نفت) است. بدون توجه به شرایط و تحولات محیطی، چگونه می توان رقبای توانمند را شناخت و با آنان مقابله کرد. شرکتهای ایرانی به منظور آمادگی برای تطابق با محیط، باید از انعطاف پذیری لازم برخوردار باشند. چارلز هندی، یکی از نظریه پردازان برجسته سازمان و نویسنده عصر بی خردی و عصر تضاد، اخیراً از یک داستان جالب استفاده کرده است. داستان پیکی که بدون داشتن هرگونه حق اقدام خارج از چارچوب قوانین خشک، باعث اتلاف منابع سازمانی می شود. این موضوع را دس در مقاله خود با عنوان فارغ از کنترل (راهبردی)، به منظور آگاه کردن سازمانها از ضرورت انعطاف پذیری، بیان می کند

فهرست
فصل اول کلیات پژوهش 1
1-1- مقدمه 2
2-1- مسأله 2
3-1- سابقه موضوع 4
4-1- هدف 5
5-1- ضرورت و اهمیت پژوهش 6
6-1- پرسشهای پژوهش 7
7-1- فرضیه های پژوهش 7
8-1- واژههای کلیدی پژوهش 8
فصل دوم مبانی نظری پژوهش 9
ادامه مطلب ...

روش برطرف کردن آسفالت در مخزن

فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش

مقدمه
امروزه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی، به عنوان یکی از مهمترین تکنولوژی های که در آن از گاز طبیعی استفاده می شود، مطرح است. گاز سنتز کاربردهای فراوانی از قبیل استفاده به عنوان خوراک در کارخانه تولید آمونیاک، تولید اسید استیک و اسید فرمیک، خوراک فرآیندهای هیدروکراکتیگ و هیدروتریتینگ در پالایشگاه ها، تولید متانول و بسیاری موارد دیگر دارد. اما تولید گاز سنتز با استفاده از روش های متعددی انجام می شود. این روش ها به دو بخش عمده، حرارتی و کاتالیستی تقسیم می شوند. یکی از مهمترین این روشها، فرآیند رفرمینگ با بخار آب کاتالیستی است که عمدتاً از فلز نیکل به عنوان کاتالیست در آن استفاده می شود. در این پروژه ابتدا در فصل اول به شرح کلی از وضعیت گاز طبیعی در جهان و ایران و تکنولوژی های گاز طبیعی پرداخته می شود. در فصل دوم شرح کلی پیرامون روشهای تولید گاز سنتز ارائه می گردد. در فصل سوم به شرح فرآیند رفرمینگ بخار برای تولید متانول از گاز سنتز به طور مفصل شرح داده می شود و سپس در فصل چهارم به طراحی یک واحد رفرمینگ بخار یا SRI می پردازیم. در انتها جمع بندی از مطالب فوق بیان می گردد.

فهرست

مقدمه 1
فصل اول 2
وضعیت گاز طبیعی در ایران و جهان 2
1-1- مقدمه 3
1-2- گاز طبیعی در جهان 3
1-3- ذخایر و منابع 11
1-4- چرا از گاز طبیعی استفاده می کنیم؟ 14
1-5- تکنولوژی های استاندارد گاز طبیعی 14
ادامه مطلب ...