مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

مقاله از تمام رشته های دانشگاهی

به اضافه مقالات تخصصی انگلیسی ایندکس شده در ISI

گزارش کارورزی حسابداری در شرکت غذایی پیچک

فهرست مطالب
1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی 1
1-1-تاریخچه 2
2-1-نمودار سازمانی 4
3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی 5
2- فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی 6
1-2- اصول و مبانی کلی حساب ها 7
2-2-اصول و مبانی کلی حساب های مالی 7
3-2- کلیات تولید 8
4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده10
5-2- عوامل قیمت تمام شده 11
1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی 12
2-5-2-سربار (هزینه های تولید) 12
6-2-ضایعات تولیدی 14
7-2-مراکز هزینه 15
1-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تولیدی 15
2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی17
8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها 18
9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات 19
10-2-اصول و مبانی کلی روش ها 22
3-فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک 23
1-3-فعالیت مالی 24
1-1-3-دایره دریافت و پرداخت 24
2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری 26
2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) 26
3-3-حساب ها 27
4-3-روش ها 27
5-3-توضیح فرم سند حسابداری 28
6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حساب ها 28
7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف 30
1-7-3-نحوه کنترل داخلی 31
2-7-3-دریافت ها 31
8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری 32
1-8-3-موجودی مواد و کالا 32
9-3-نسبتهای مالی 32
1-9-3-نسبتهای نقدینگی 33
2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری 33
3-9-3-نسبتهای سودآوری 33
10-3-عملکرد مالی شرکت 35
1-10-3-سود و زیان 35
2-10-3-ترازنامه 35
4-فصل چهارم: انتقادات و پیشنهادات 36
1-4-انتقادات و پیشنهادات 37

جهت دانلود از فایل مارکت کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد